Ο λαμπερός γάμος της Jennifer Lawrence: Το υπέροχο Dior νυφικό , οι διάσημοι καλεσμένοι, το γλέντι μέχρι τα ξημερώματα (φώτο)

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο

Είναι επίσημο! Η Jennifer Lawrence και ο αγαπημένος της Cooke Maroney ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο. Η 29χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο 34χρονος γνωστός γκαλερίστας αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης.

Για την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της η νύφη επέλεξε ένα υπέροχο Dior νυφικό αναφέρει το περιοδικό People

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jennifer Lawerence and Cooke Maroney wedding . . #wedding #weddingday #love #family #jenniferlawrence #cookemaroney #model #beauty #portaldemoda

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Portal de Moda (@portaldemoda.pt) στις

 

Η λαμπερή τελετή έλαβε χώρα στην  ιστορική έπαυλη  Belcourt of Newport που βρίσκεται στο Ρόουντ Άιλαντ. Πρόκειται για μια πολύ διάσημη υπερπολυτελή κατοικία που σχεδιάστηκε το  1894 από τον αρχιτέκτονα Richard Morris Hunt,  ο οποίος εμπνεύστηκε από το παλάτι του Λουδοβίκου στις Βερσαλίες.

 

 

Σε αυτό το μέρος η Lawrence και ο Maroney, υποδέχθηκαν τους 140 καλεσμένους τους, ανάμεσα στους οποίους ήταν οι Adele, Amy Schumer και Kris Jenner. Στο γάμο παραβρέθηκαν  επίσης  η Emma Stone και η Ashley Olsen

 

 

Την Παρασκευή, οι Nicole Richie, Joel Madden, Cameron Diaz, Sienna Miller και  πολλοί ακόμα διάσημοι φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το "παρών" σε ένα λαμπερό προγαμήλιο δείπνο, στο Rose Island.

 

 

Στις πρώτες φωτογραφίες μετά το γάμο τους, το ζευγάρι αποχωρεί τα ξημερώματα από το πολυτελές αρχοντικό. Η νύφη έχει πιασμένα τα μαλλιά της σε έναν κομψότατο κότσο στολισμένο με στρας , ενώ ο γοητευτικός γαμπρός φοράει  ένα κομψό σμόκιν, αναφέρει η Daily Mail.

 

 

 

Η Lawrence και ο  Maroney που γνωρίστηκαν την άνοιξη του 2018 έκαναν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις μαζί , ενώ φροντίζουν να κρατάνε τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ