Τζένιφερ Λόπεζ: Τι άλλο θα βάλει αυτή η γυναίκα- Ακολουθήστε βήμα-βήμα τι φόρεσε εχθές το βράδυ η εκθαμβωτική Λατίνα σταρ (φώτο-βίντεο)

Εκθαμβωτική!

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξέρει πως να "περπατάει" στο "κόκκινο χαλί" και το έχει αποδείξει εκατοντάδες φορές με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Εχθές το βράδυ στην παρουσίαση της ταινίας "Marry me", στη Νέα Υόρκη η 50χρονη Λατίνα καλλονή έκανε  για μία ακόμη φορά όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της.

Η J-Lo  φόρεσε μια αστραφτερή ασημένια μάξι τουαλέτα του Michael Costello. Το εντυπωσιακό φόρεμα είχε ένα φαρδύ μανίκι που έπεφτε σαν ενσάρπα από τη μία πλευρά ενώ από την άλλη ο ώμος της Τζένιφερ ήταν ακάλυπτος.

Το σέξι  εξώπλατο φόρεμα της διάσημης σταρ τόνιζε τις τέλειες καμπύλες της ενώ το μεγάλο σκίσιμο άφηνε να φαίνονται τα γυμνασμένα της πόδια.

Ο κομψός σινιόν κότσος στα μαλλιά της τόνισε τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου της , και το λαμπερό μακιγιάζ της. Η Τζένιφερ Λόπεζ συνδύασε το φόρεμα της με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα με ασημένιο τακούνι.

Η ταινία "Marry me", είναι μία ρομαντική κομεντί , στην οποία η εκθαμβωτική σταρ, που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο υποδύεται μία πολύ ρομαντική  pop star που αγοράζει έναν ανεμιστήρα με την επιγραφή "Marry me", και ... μπαίνει σε περιπέτειες.

Πιο κεφάτη από ποτέ η J-Lo περπάτησε στο "κόκκινο χαλί¨" με τους συμπρωταγωνιστές της στην ταινία τον γνωστό ηθοποιό Όουεν Γουίλσον και τον ράπερ Maluma και δεν σταμάτησε να χαμογελάει καθώς πόζαρε μαζί τους, αναφέρει η Daily Mail

Η Τζένιφερ Λόπεζ ήδη διεκδικεί ένα Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία Hustlers, 

 

 

 

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ