Το κοντό καρέ , το χτένισμα-σταρ του 2019 -Δείτε 83 εντυπωσιακές φώτο

Πως θα επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει;

Από τις πασαρέλλες των μεγάλων σχεδιαστών μέχρι το "κόκκινο χαλί" και τις εμφανίσεις των σταρ του Χόλιγουντ, ο "βασιλιάς" στα χτενίσματα φέτος είναι το καρέ. Μέχρι και η Μόνικα Μπελούτσι απαρνήθηκε για χάρη του να μακριά στιλπνά μαλλιά της και το υιοθέτησε.

Οι παραλλαγές του καρέ είναι πολλές:  Κοντό, ημίμακρο, ασύμμετρο , ντεγκραντέ , με φράντζα. Ποια να επιλέξετε; Αυτή που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ και το πρόσωπο σας.

Κλασσικό κοντό καρέ: Η τάση της χρονιάς

Dua Lipa, Monica Bellucci, Karlie Kloss ... Διάσημες γυναίκες όλων των ηλικιών και στυλ έχουν κόψει όλα τα μαλλιά τους τις τελευταίες εβδομάδες, Επέλεξαν το σικ κλασσικό , κοντό καρέ, που δίνει μια αίσθηση φινέτσας και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Ντεγκραντέ , και ασύμμετρο καρέ

Ταιριάζει περισσότερο στα πιο στρογγυλά και παχουλά πρόσωπα. Τα διαφορετικά μήκη μικραίνουν τον όγκο του προσώπου και τονίζουν τα χαρακτηριστικά. Το επέλεξε η κόρη της Σίντι Κρόφορντ  Kaia Gerber

Το κλασσικό κοντό καρέ δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα

Προσέξτε, το κοντό καρέ δεν ταιριάζει σε  όλα τα σχήματα προσώπου. Εάν έχετε ένα μεγάλο πρόσωπο ή ένα μεγάλο μέτωπο, ο κομμωτής Delphine Courteille συμβουλεύει να επιλέξετε μια "shag" εκδοχή του καρέ: τη ροκ ασύμετρη εκδοχή που  υιοθετήθηκε από την  Charlotte Gainsbourg.

Επιπλέον, οι γυναίκες που έχουν μακρύ λαιμό καλύτερα να επιλέξουν ένα ημίμακρο καρέ.

To Elle France παρουσιάζει 85 διαφορετικά καρέ για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Δείτε και τις 85 ΚΟΥΠ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ