Η τολμηρή Μέγκαν σπάει ξανά το πρωτόκολλο - Ποια κίνηση της ενθουσίασε τα πλήθη; (φώτο-βίντεο)

Η κίνηση της Μέγκαν έγινε viral και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες των Social Media.

Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ, που έχει σαν θέμα το ταξίδι της στην Αφρική με τον Πρίγκιπα Χάρι, την Κυριακή.

Η Δούκισσα του Σάσεξ στις 22 Οκτωβρίου  πήγε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου για την τελετή έναρξης του  συνεδρίου  "One Young World Summit".  Πρόκειται για ένα παγκόσμιο φόρουμ που συγκεντρώνει 2.000 νέους από περισσότερες από 190 χώρες για να δημιουργήσει θετικές αλλαγές και να αντιμετωπίσει μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα στον κόσμο.

Η Μέγκαν παρέστη στο συνέδριο με την ιδιότητα της ως Αντιπροέδρου της οργάνωσης The Queen’s Commonwealth Trust, η οποία έχει συνεργαστεί με τον οργανισμό για να  φέρει 53 νέους ηγέτες από όλη την Κοινοπολιτεία στην εκδήλωση.

Μιλώντας σε ένα πάνελ νεαρών ηγετών η Δούκισσα του Σάσεξ τόνισε την ανάγκη οι άντρες να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να ενθαρύνουν τις γυναίκες. ."Χρειάζεστε τους άνδρες να πραγματοποιήσετε αυτή την αλλαγή επειδή στο τέλος της ημέρας, νομίζω ότι αυτό που φοβίζει τους ανθρώπους είναι αυτή η ιδέα ότι η χειραφέτηση των γυναικών είναι με κάποιο τρόπο απειλητική. Οχι δεν είναι. Ενδυναμώνετε τις γυναίκες, ενισχύετε την κοινότητα », είπε, σύμφωνα με το harpers bazaar.

Η Μέγκαν για την περίσταση επέλεξε ένα κομψό μοβ φόρεμα με μακριά μανίκια, της Aritzia’s Babaton Maxwell . 

Κατά  τη διάρκεια της εκδήλωσης η σύζυγος του Πρίγκιπα Χάρι, έσπασε ξανά το πρωτόκολλο κάνοντας μια κίνηση που ενθουσίασε τους πολίτες.

Η διάσημη παρουσιάστρια Kate Robertson ετοιμάστηκε να κάνει υπόκλιση μπροστά στη Δούκισσα του Sussex. H αντίδραση της Μέγκαν ήταν άμεση, καθώς δεν την άφησε να ολοκληρώσει την υπόκλιση και τελικά την αγκάλιασε χαμογελώντας. 

 

 

Οι δυο τους, όπως έγινε γνωστό, είναι φίλες από παλιά, ενώ η Robertson όπως υποστήριξε θέλησε να ακολουθήσει το πρωτόκολλο. Η κίνηση της Μέγκαν έγινε viral και απέσπασε πολλά θετικά σχόλια από χρήστες των Social Media.



 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ