Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Ποιος διάσημος ερωτιάρης δισεκατομμυριούχος έβγαλε 2 δις σε μια μέρα;

Οι μετοχές της Tesla έκαναν άλμα 20% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές, οδηγώντας τις στο πιο υψηλό σημείο από τον Φεβρουάριο.

Με αναπάντεχα θετικό πρόσημο ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα γ' τριμήνου της Tesla. Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία του Έλον Μασκ δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα την Τετάρτη και προκάλεσε έκπληξη με την κερδοφορία που παρουσίασε.

Μετά την ανακοίνωση, οι μετοχές της Tesla έκαναν άλμα 20% στις μετασυνεδριακές συναλλαγές, οδηγώντας τις στο πιο υψηλό σημείο από τον Φεβρουάριο, σύμφωνα με το CNBC.

Συγκεκριμένα στο γ' τρίμηνο καταγράφηκαν:

  • Προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή: 1,86 δολάρια - Έναντι πρόβλεψης για απώλειες: 0,42 δολάρια.
  • Έσοδα: 6,3 δισ. δολάρια - Έναντι εκτίμησης 6,33 δισ. δολάρια.

Η αυτοκινητοβιομηχανία ηλεκτρικών αυτοκινήτων έδωσε στους επενδυτές πολλά πράγματα να περιμένουν. Κυκλοφόρησε ένα τεύχος ενημέρωσης των επενδυτών, 28 σελίδων, γεμάτο από φωτογραφίες του νέου εργοστασίου στη Σανγκάη, στο οποίο η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει δοκιμαστική παραγωγή.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως προχωρά με γρήγορους ρθμούς στο πολυαναμενόμενο Model Y crossover, το οποίο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2020.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ