Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Ριάννα: Γιορτάζει την έκδοση του βιβλίου της με λέοπαρ φόρεμα Yves Saint Laurent (φώτο-βίντεο)

Το "The Rihanna Book", ένα άλμπουμ 504 σελίδων, που θα περιέχει 1000 φωτογραφίες με τις πιο εμβληματικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις της καριέρας της, μέχρι τώρα.

Πρώτα κατέκτησε τον κόσμο των charts και μετά μπήκε στον κόσμο της ομορφιάς ως κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες  και στον κόσμο της μόδας, ως σχεδιάστρια. Η Ριάννα που δεν σταματά πουθενά τώρα μπαίνει και στον κόσμο των εκδόσεων. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re so proud to publish Rihanna. Pre-order your copy today. Link in bio. #therihannabook

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Phaidon (@phaidonsnaps) στις

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the cutest ?, how old were you guys in 1997? ? #therihannabook @badgalriri ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ola (fan account) (@badririnavy) στις

 

Η 31χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την έκδοση της φωτό -αυτοβιογραφίας της.

Το "The Rihanna Book", ένα άλμπουμ 504 σελίδων, που θα περιέχει 1000 φωτογραφίες με τις πιο εμβληματικές και εντυπωσιακές εμφανίσεις της καριέρας της, μέχρι τώρα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’ve been looking for this pic everywhere!! ? thank u @celebsloverih ? #therihannabook

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josiah (@josiahfenty) στις

 

Και μπορεί η Visual αυτοβιογραφία της Ριάννα να μην φιλοξενηθεί στο διάσημο εκδοτικό οίκο και βιβλιοπωλείο Barnes & Noble αλλά η ακούραστη business woman, έδωσε ένα μεγάλο πάρτι στο μουσείο Γκούγκενχαϊμ της Νέας Υόρκης για να γιορτάσει την έκδοση του βιβλίου της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rihanna is in a league of her own. Can’t get over how stunning this is ? #TheRihannaBook Thank you always @badgalriri & @fentycorp ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnathan M (@johnnybananza) στις

 

© Dimitrios Kambouris- Getty Images

Για την εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών πολλοί φίλοι της, η σέξι σταρ φόρεσε ένα φόρεμα του αγαπημένου της οίκου Saint Laurent. Στο λεοπάρ μίντι φόρεμα με έναν ώμο αναγνωρίζει κανείς εύκολα το ταλέντο του σχεδιαστή Anthony Vaccarello, λόγω του λαμπερού υφάσματος και του σχεδίου.

© Dimitrios Kambouris- Getty Images

 

Η στυλίστρια της Rihanna, Jahleel Weaver ίσως είναι αυτή που συμπλήρωσε την εμφάνιση της με ψηλές μπότες από δέρμα πύθωνα , ολοκληρώνοντας το εντυπωσιακό look, αναφέρει η Vogue.

Η Ριάννα διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της , όπως παραδέχθηκε πρόσφατα σε συνέντευξη , στην οποία είπε ότι είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη δίπλα στον σύντροφο της τον γοητευτικό  δισεκατομμυριούχο από τη Σαουδική Αραβία  Χαssan Jameel.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ