Η Celine Dion γιόρτασε τα γενέθλια των 9χρονων διδύμων της Nelson & Eddy: "Κοιμάμαι με τα δίδυμα στο τεράστιο κρεβάτι μου" (φώτο)

Οι δίδυμοι γιοι της , την βοήθησαν να ξεπεράσει την απώλεια του συζύγου της - Η οικογένεια κρατά τη μνήμη του ζωντανή

Η Celine Dion είναι μια περήφανη μαμά αλλά δεν ανεβάζει συχνά στο Instagram φωτογραφίες των παιδιών της. Αυτή τη φορά όμως η χαρά της ήταν τόση που έκανε μια εξαίρεση. Ο λόγος ; Τα δίδυμα αγόρια της  Nelson and Eddy' είχαν γενέθλια, έκλεισαν τα 9.

Έτσι η 51χρονη τραγουδίστρια ανέβασε δύο σπάνιες φωτογραφίες στο Instagram για να τους ευχηθεί. Στην πρώτη φωτογραφία οι δίδυμοι γιοι της χαμογελούν μπροστά στο φακό ενώ στη δεύτερη κάνουν αστείες γκριμάτσες.

 «Διπλά τα γέλια και διπλή η αγάπη. Χαρούμενα 9α γενέθλια, Nelson και Eddy! Είμαι τόσο υπερήφανη για τα αγόρια μου. Σας αγαπώ- Η μαμά»,έγραψε η διάσημη σταρ στη λεζάντα.

Η Celine Dion έχει τρία παιδιά τον 18χρονο σήμερα René-Charles και τα δίδυμα Nelson και Eddy. Απέκτησε και τους τρεις γιους της με εξωσωματική γονιμοποίηση με τον άντρα της René Angélil, ο οποίος πέθανε το 2016. 

Σε συνέντευξη της στη The Sun το 2017 , η Celine Dion είχε δηλώσει ότι στηρίζεται στα δίδυμα για να βρει παρηγοριά μετά την απώλεια του συζύγου της, αναφέρει το oprah mag

«Οργανώνομαι για να μη νιώθω μόνη. Πήρα ένα τεράστιο κρεβάτι και κοιμάμαι μαζί με τα δίδυμα αγόρια μου. Με παρηγορούν πολύ. Τους χρειάζομαι, τους χρειάζομαι κοντά μου. Όταν μου πουν πως θέλουν δικό τους δωμάτιο, θα είναι ήδη έτοιμο για εκείνους» , είχε πει.

Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγος, πατέρας των παιδιών της και μάνατζερ της δεν είναι πια στη ζωή, η δημοφιλης τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η οικογένεια κρατά τη μνήμη του πολύ ζωντανή. 

"Τον φιλάμε κάθε βράδυ, έχουμε μια μικρή τελετουργία με την οποία του  λέμε καληνύχτα  με μια μικρή εικόνα", είπε. "Τότε τα παιδιά του μιλάνε , του γράφουν σημειώματα, τα βάζουν σε μπαλόνια και στέλνουμε τα μπαλόνια στον ουρανό", συμπλήρωσε.

"Τον Μάιο του 2019 η Dion, δήλωσε στο Elle ότι τώρα εκτός από το να είναι η καλύτερη μαμά που μπορεί να είναι , θέλει να προσπαθήσει να ζήσει τη ζωή της στο μέγιστο. Ανακαλύπτω τον εαυτό μου κάθε μέρα και περισσότερο. Είμαι μια γυναίκα που παίρνει στα χέρια της το πεπρωμένο της, γεμάτη ενέργεια και ερωτευμένη με τη ζωή. Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνω ένα νέο ξεκίνημα. 

Στα 51 μου έχω την αίσθηση ότι έχω φτάσει στην κορυφή μου".

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ