Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Το συγκινητικό μήνυμα του Κυρ. Μητσοτάκη για τον καρκίνο του μαστού: "Γνωρίζω από την μητέρα μου πόσο σκληρή είναι η μάχη" (βίντεο)

«Υλοποιούμε άμεσα πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού» τονίζει ο πρωθυπουργός

Το δικό του πολύ ηχηρό και συγκινητικό μήνυμα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

«Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού, η σκέψη μας πηγαίνει στις γυναίκες και στις οικογένειές τους που έδωσαν και δίνουν αυτή τη μάχη. Πιστέψτε με, γνωρίζω και από την περιπέτεια της μητέρας μου πόσο σκληρή είναι, αλλά και ότι μπορεί τελικά να κερδηθεί.

Το πιο πολύτιμο όπλο λοιπόν στη μάχη αυτή είναι σωστή ενημέρωση. Δυστυχώς στην Ελλάδα είμαστε ουραγοί στον τομέα αυτό. Κι όμως, ο καρκίνος του μαστού, με έγκαιρη πρόληψη και διάγνωση, θεραπεύεται.

Από την πλευρά μας, έχουμε βάλει την πρόληψη σε πρώτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό υλοποιούμε άμεσα πρόγραμμα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων για τον καρκίνο του μαστού με αυτόματη παραπομπή σε κρατικές ή ιδιωτικές δομές χωρίς κανένα κόστος για τον πολίτη. Η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ