Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο δημοσιογράφος Φώτης Χρονόπουλος - Ήταν μόλις 56 ετών

Εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς

Θλίψη στον χώρο των ΜΜΕ σκόρπισε η είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Φώτη Χρονόπουλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών.

Φώτο: The Best

 

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Φώτη Χρονόπουλου, ο οποίος "έφυγε" ξαφνικά σε ηλικία 56 ετών».

Ο Φώτης Χρονόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα το 1963. Μετά την ολοκλήρωση των γυμνασιακών του σπουδών φοίτησε στο τμήμα Διεθνών Σπουδών της Παντείου Σχολής.

Από την ηλικία των 20 ετών το 1983, παράλληλα με τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στους Ρ/Σ «Κανάλι 15», «Κανάλι 1», ενώ το 1987 ξεκίνησε τη συνεργασία του με την οικονομική εφημερίδα «Εξπρές» καλύπτοντας το πολιτικό ρεπορτάζ και τα θέματα του Υπουργείου Εξωτερικών.

Παράλληλα από το 1991 εργάζεται στον «ANTENNA», στην παραγωγή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών ειδήσεων. Αργότερα, θα εργαστεί στις εφημερίδες «Ακρόπολις», «Εστία», «Ελεύθερος Τύπος», «Βήμα», στον Τ/Σ «Star Channel»,το περιοδικό «Newsweek», σε εφημερίδες και σταθμούς της Πάτρας με την οποία παρέμεινε πάντοτε συνδεδεμένος, ενώ τα τελευταία χρόνια θα βρεθεί στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης-Επικοινωνίας.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ