Ρακοσυλλέκτες βρήκαν ένα "θησαυρό" στα σκουπίδια & τον επέστρεψαν εκεί που ανήκει- Εφημερίδα της Κυβέρνησης του 1864 (φώτο)

Οι δύο αλλοδαποί μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών Η Πρόοδος, δεν σκέφτηκαν ούτε μία στιγμή να κρατήσουν τον "θησαυρό" που βρήκαν. Τον έδωσαν αμέσως εκεί που ανήκει.

Δύο ρακοσυλλέκτες ο Χασάν Ραΐφ και ο Ερτσάν Χασάν βρήκαν σε κάδο στο Παγκράτι έναν δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης του 1864 διατηρημένο σε άριστη κατάσταση .

Οι δύο αλλοδαποί μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών Η Πρόοδος, δεν σκέφτηκαν ούτε μία στιγμή να κρατήσουν τον "θησαυρό" που βρήκαν. Τον έδωσαν αμέσως εκεί που ανήκει. Τηλεφώνησαν στην Βιβλιοθήκη της Βουλής και παρέδωσαν το σπάνιο βιβλίο.

Τηλεφώνησαν στην Βιβλιοθήκη της Βουλής και παρέδωσαν το σπάνιο βιβλίο. 

"Σήμερα το πρωί λάβαμε ένα ντροπαλό τηλεφώνημα από τον Χασάν Ραΐφ και τον Ερτσάν Χασάν. Ήθελαν να φέρουν στην Βιβλιοθήκη έναν τόμο του 1864 που βρήκαν στα σκουπίδια της περιοχής Παγκρατίου.

 

 

Βλέπουν και βρίσκουν πολλά σαν μέλη του Σωματείου Ρακοσυλλεκτών Η Πρόοδος. Έφεραν ένα δεμένο τόμο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως του 1864, σε άριστη κατάσταση. Τους ευχαριστούμε που σκέφτηκαν την Βιβλιοθήκη της Βουλής", αναφέρει η ανάρτηση που έγινε στην επίσημη σελίδα της Βιβλιοθήκης της Βουλής στο facebook.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ