Αυτές είναι οι τελευταίες τραγικές στιγμές των 39 θυμάτων στο "καταραμένο" φορτηγό - ψυγείο του Έσσεξ - Φώτο & Βίντεο

Στις πόρτες και άλλες εσωτερικές επιφάνειες του φορτηγού βρέθηκαν ματωμένα αποτυπώματα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η Mirror, κάτι που- αν επαληθευτεί και επίσημα- θα επιβεβαιώσει τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν οι 39 άνθρωποι που ήταν κλειδωμένοι μέσα στο φορτηγό, στην υπόθεση που αποκαλύφθηκε στο Εσσεξ την περασμένη Τετάρτη.
 

Επιπλέον, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, οι άνθρωποι που εντοπίστηκαν νεκροί- 6 από αυτούς φέρεται να ήταν από το Βιετνάμ- βρέθηκαν νεκροί ή με ελάχιστα ρούχα πάνω τους.

Photo:  PA

Εσσεξ: Τι αντίκρισαν οι διασώστες όταν άνοιξαν το φορτηγό
Σύμφωνα με την Mirror, όταν οι διασώστες άνοιξαν το φορτηγό του θανάτου στο Εσσεξ, έπειτα από τηλεφώνημα του οδηγού, Μο Ρόμπινσον, βρήκαν ματωμένα ίχνη στις πόρτες.

«Οταν άνοιξε η πόρτα του κοντέινερ, σοκαρίστηκαν στο θέαμα δεκάδων πτωμάτων στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. Υπήρχαν ματωμένα ίχνη από παλάμες σε όλη την πόρτα του φορτηγού όπου πρέπει να χτυπούσαν ζητώντας βοήθεια», ανέφερε η πηγή της βρετανικής εφημερίδας.

Photo: PA
 

Τέσσερις συλλήψεις για το φορτηγό του θανάτου
Στο μεταξύ, έως τώρα έχουν γίνει τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση με το φορτηγό του θανάτου στο Εσσεξ.

Ο τέταρτος που συνελήφθη ήταν ένας 48χρονος από τη Βόρεια Ιρλανδία, τον οποίο οι αρχές συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Στάνστεντ, με την υποψία της συνωμοσίας για εμπορία ανθρώπων και ανθρωποκτονία, αναφέρει μεταξύ άλλων η Daily Mail.

Photo: PA
 

Getty Images

Επίσης, η αστυνομία έχει συλλάβει ένα ζευγάρι, που θεωρείται ότι ήταν οι τελευταίοι γνωστοί ιδιοκτήτες του φορτηγού του θανάτου.

Photo: PA
 

Η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι τους την Παρασκευή. Πρόκειται για τους 38χρονους Τζοάνα και Τόμας Μάχερ, οι οποίοι κρατούνται με την υποψία της συνωμοσίας για εμπορία ανθρώπων και την υποψία για ανθρωποκτονία.

Photo: PA
 

Υπό κράτηση είναι και ο οδηγός του φορτηγού του θανάτου, Μο Ρόμπινσον, από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε η φρίκη στο Εσσεξ.

 

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στο Έσσεξ: Σοκάρει η 26χρονη που έστελνε μηνύματα στην μητέρα της - "Πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να αναπνεύσω"
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ