Ποια είναι τα 6 ζώδια που θα αναστατωθούν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό;

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου γίνεται στις 28/10, 5:37 ώρα Ελλάδας, στον Σκορπιό.

Σε άλλη περίπτωση θα ευνοούσε σημαντικά στο να ανοίξει ένας καινούργιος κύκλος στις ζωές συγκεκριμένων ζωδίων.

Το θέμα όμως είναι ότι συνοδεύεται από μια αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, οπότε η ανάγκη για αλλαγή είναι πλέον επιτακτική. Και επειδή κάποιοι αρνούνται να κάνουν στροφή 180ο μοιρών, έρχεται ο πλανήτης της ανατροπής για να τους τραβήξει το χαλάκι κάτω από τα πόδια, αναστατώνοντάς τους, με εκπλήξεις και απρόοπτα περιστατικά τα προσωπικά, τα επαγγελματικά και τα ερωτικά τους.

Σύμφωνα με το astrology.gr, ο κόσμος των παρακάτω 6 ζωδίων θα γυρίσει ανάποδα! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σε άλλη περίπτωση θα ήσουν εσύ που θα οδηγούσες το άρμα των εξελίξεων. Στη συγκεκριμένη όμως, φαίνεται ότι οι σημαντικοί άλλοι σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις και απρόοπτα, με αποτέλεσμα να χαλούν τα αρχικά σου πλάνα και είτε είναι συνεργάτες είτε ο/η σύντροφός σου, όχι απλά σε επηρεάζουν, αλλά σου δείχνουν ότι δεν μπορείς να έχεις τον αποκλειστικό έλεγχο. Κι αν επιμείνεις και προσπαθήσεις να επιβάλλεις κατά οποιοδήποτε τρόπο αυτά που θέλεις, το μόνο που θα εισπράξεις είναι γενικευμένες αντιδράσεις και επαναστατικές συμπεριφορές. Με τον κύριο ανατροπέα, Ουρανό, να συμβάλλει τα μέγιστα σε μια αναταραχή, που μπορεί να φέρει ακόμα και τη διακοπή/χωρισμό, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις το κάθε... κρούσμα με τη δέουσα προσοχή! Ε, αν άλλαζες κι εσύ το τροπάρι, δε θα 'χανες και κάτι... Ίσα-ίσα που ενδέχεται να έβγαινες κερδισμένος.

ΤΑΥΡΟΣ
Όπως κι ο απέναντί σου, έτσι κι εσύ, θα καταλάβεις ότι το πείσμα και η απολυτότητα δεν θα πάει μακριά τις σχέσεις σου. Τράβα το σχοινί ο/η σύντροφος ή ένας/μια συνεργάτης σου, τράβα εσύ, κάποια στιγμή θα σπάσει με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Βέβαια, κάθε εμπόδιο για καλό λέει ο σοφός λαός κι ίσως να έχει και δίκιο, στην περίπτωση που ήδη η κατάσταση σέρνεται, αλλά αρνείσαι να την εγκαταλείψεις. Με τον Ουρανό όμως στο ζώδιό σου να σε ξεβολεύει διαρκώς και να σου ζητά να αλλάξεις, μην περιμένεις να έχεις θετική έκβαση. Αν κάνεις εσύ την υπέρβαση, σίγουρα θα εκπληρώσεις το κύριο αίτημά του, αποφεύγοντας έτσι και τα μεγάλα προβλήματα. Οπότε, μην... περιμένεις να σε διώξουν ή να σε παρατήσουν. Κάντο εσύ και άφησέ τους όλους... κάγκελο. 

ΛΕΩΝ
Δεν τη λες και χαλαρή αυτή τη Νέα Σελήνη που έρχεται να αναστατώσει την οικογενειακή σου γαλήνη, ενδεχομένως με αφορμή και αιτία ένα παλιό θέμα που πίστευες ότι είχε ξεπεραστεί (ίσως γιατί σε βόλευε να το θάψεις και να ασχοληθείς με κάτι άλλο). Μπορεί να αφορά σε περιουσιακές διεκδικήσεις και κληρονομικά, μπορεί και στην προσπάθεια κάποιου πολύ κοντινού σου προσώπου να σε ελέγχει διαρκώς και να παρεμβαίνει στην προσωπική σου ζωή. Όμως, αν δε του βάλεις φρένο τώρα και του κόψεις τον αέρα, θα το λούζεσαι για πολύ καιρό. Πιθανή είναι ακόμα και μια εμπλοκή με ένα δάνειο σπιτιού ή αναγκαστική μετακόμιση ή και μετανάστευση. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κακοπέσεις... απλά θα αλλάξουν οι συνήθειές σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με αυτή τη Νέα Σελήνη το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο, τουλάχιστον στα επαγγελματικά σου, καθώς ο κυβερνήτης σου, Ουρανός, θα βάλει το χεράκι του. Εφ' όσον όμως είσαι παιδί του και σου αρέσουν οι εκπλήξεις και οι ανατροπές, έχεις τη δυνατότητα να τις κάνεις εσύ και όχι να σφυρίζεις αδιάφορα και να βγάζεις κοροϊδευτικά τη γλώσσα, διαφορετικά θα την πάρεις τη λαχτάρα σου... Τόλμα, ρίσκαρε, αυτονομήσου, αν νιώθεις ότι καταπιέζεσαι, ότι δεν υπάρχει προοπτική για να πάρεις περισσότερα χρήματα ή να ανέβεις σε υψηλότερη θέση. Αν όμως επιλέξεις να κερδίσεις με το σπαθί σου ό,τι θεωρείς ότι σου αξίζει, να ξέρεις ότι θα χάσεις το μέτρο και θα εκνευρίσεις τους υψηλά ιστάμενούς σου, που δε θα διστάσουν, αν το παραξηλώσεις, να σου δείξουν την πόρτα της εξόδου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν, λέμε αν, δεν έχεις τίποτα στην ερωτική σου ζωή ή -ακόμα χειρότερα- σε έχει πιάσει απογοήτευση για τη μοναξιά που έχεις κάνει φίλη σου καλή, τότε υπάρχει περίπτωση να εκπλαγείς ευχάριστα με αυτή τη Νέα Σελήνη, καθώς από το πουθενά ενδέχεται να γνωρίσεις πρόσωπο που θα ταρακουνήσει τον κόσμο σου και μάλιστα το love story θα είναι ταχείας εξέλιξης. Από την άλλη, αν έχεις ήδη σχέση και δεν είσαι ικανοποιημένος, ίσως της δώσεις μια και πάει από εκεί που ήρθε. Καλό θα ήταν πάντως, υψηλές προσδοκίες να μην έχεις, σχέδια και όνειρα να μην κάνεις! Να μπεις στη βάρκα και να πας όπου σε πάει, διαφορετικά θα πέσεις στα βράχια.

ΖΥΓΟΣ
Τόσο οικονομικά, όσο και ερωτικοσεξουαλικά, τα πράγματα φαίνεται να αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη για σένα, είτε για καλό είτε για κακό. Εφ' όσον όμως είσαι ειδικός στο να γεφυρώνεις χάσματα και να ξεπερνάς διαφορές, μπορεί να βγεις κερδισμένος από όλη αυτή την κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι τα γούστα και τα θέλω σου θα αλλάξουν και εκεί που πήγαινες ολοταχώς για να κατακτήσεις κάτι, θα κάνεις στροφή και θα το βάλεις στα πόδια. Υπάρχει όμως και η άλλη περίπτωση, να μην πιάνεις τα σήματα του Ουρανού, οπότε να συνεχίσεις να τρως τα μούτρα σου επ' άπειρο, επιμένοντας σε κάτι που δεν είναι τελικά για σένα. Το κερασάκι στην τούρτα, είναι να παθαίνεις ότι φοβάσαι και ό,τι λαχταράς να μη σου κάθεται.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ