Ο Σπύρος Σούλης μας παρουσιάζει ένα διαμέρισμα 48 τμ για 2 που θα μας δώσει μοναδικές ιδέες διακόσμησης! Φώτο

Αυτό το διαμέρισμα έχει να σας δώσει πολλές ιδέες διακόσμησης και να σας βοηθήσει να αγαπήσετε και εσείς το μικρό σας διαμέρισμα. 

Ο «πλούσιος» χρωματικά καναπές γίνεται το κέντρο της διακόσμησης του σαλονιού. Φυσικά ο χώρος ενισχύεται διακοσμητικά από τα όμορφα διακοσμητικά στοιχεια τα οποία δεν είναι πολλά αλλά είναι πραγματικά όσα πρέπει.

Μας αρέσει πολύ το φυτό με το οποίο έχει διακοσμηθεί το coffee table του σαλονιού. 
Ένα σαλόνι διακοσημένο με γήινες αποχρώσεις μπορεί να δείξει πολύ μεγαλύτερο από ότι πραγματικά είναι. Σε αυτό βοηθάνε τα μεγάλα παράθυρα και ο σωστός φωτισμός ο οποίος είναι διασπαρτος σε όλο τον χώρο. 

Μεγάλο ρόλο στο να δείχνει ένας χώρος πολύ όμορφος παίζουν και οι υφές. Ένα απαλό χαλί, ένας βελούδινος καναπές, απαλές κουρτίνες και ένα coffee table που λάμπει… έχουν όλα τον δικό τους σκοπό ο οποίος είναι ένα τέλειο οπτικά αποτέλεσμα, σύμφωνα με το Spiros Soulis.

Η κουζίνα του διαμερίσματος παρόλο που είναι μικρή είναι μίνιμαλ διακοσμημένη και σε γήινες αποχρώσεις. Ένα μικρό, στρογγυλό τραπέζι και μερικές λευκές καρέκλες βρίσκονται στο κέντρο του και αυτό που κάνει τον χώρο να δείχνει πιο πολυτελής και μεγάλος από ότι είναι είναι η τάξη του και η οργάνωσή του. 

Το ανοιχτόχρωμο ξύλο στα ντουλάπια της κουζίνας είναι μια πολύ καλή επιλογή για μικρές κουζίνες και το μικρό μπαρ στην μια γωνιά της κουζίνας που κοιτάει προς το σαλόνι είναι ιδανικό για ένα γρήγορο γεύμα ή και για ένα ποτό. 

\

Οι μπλε τόνοι επιστρέφουν και στην κρεβατοκάμαρα και συνδυάζονται υπέροχα με το γκρι του κρεβατιού. Το κομοδίνα που είναι στον αέρα επιτρέπουν στον χώρο να δείχνει πιο μεγάλος ενώ και σε αυτό το δωμάτιο κυριαρχούν οι ανοιχτόχρωμοι τόνοι. 

Απέναντι ακριβώς από το κρεβάτι υπάρχουν ντουλάπες στο χρώμα του ανοιχτόχρωμου ξύλου και μια λευκή τουαλέτα με έναν μικρό καθρέφτη για να ετοιμάζεται για τη δουλειά η γυναίκα της οικογένειας. 

Το μπάνιο είναι επίσης πολύ φωτεινό από τη μια μεριά ενώ οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις κυριαρχούν και σε αυτό. 

Από την άλλη μεριά έχει επιλεγεί ένα καφέ για την πόρτα αλλά και για τους τοίχους του μπάνιου το οποίο δίνει χαρακτήρα στον χώρο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ