Χαλαρό- οικογενειακό τριήμερο στην Αρκαδία για τον Αλέξη Τσίπρα: Χόρεψε παραδοσιακό χορό σε ταβέρνα & καταχειροκροτήθηκε (φώτο-βίντεο)

Ο Αλέξης Τσίπρας απόλαυσε το τριήμερο στην Αρδαδία - Βόλτες με αθλητική φόρμα στη Ζάτουνα & χορός σε ταβέρνα στην Βλαχέρνα

Ένα τριήμερο στην όμορφη Αρκαδία πέρασε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αρχικά πήγε στην Ζάτουνα, ενώ το βράδυ της Κυριακής επισκέφθηκε τη Βλαχέρνα.

Ο κ. Τσίπρας πήγε σε ταβέρνα της Βλαχέρνας και κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ύστερα και από ... απαίτηση της παρέας του, σηκώθηκε και χόρεψε, δείχνοντας να διασκεδάζει πολύ αυτές τις μέρες ξεγνοιασιάς στην ορεινή Αρκαδία.

Δείτε το βίντεο του κ. Μπάμπη Τσαρουχα από τη Βλαχέρνα.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΖΑΤΟΥΝΑ

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε μία ιδιωτική επίσκεψη στην Αρκαδία, ο τέως Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας πήγε στην όμορφη Ζάτουνα της Γορτυνίας.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφτηκε το Σάββατο βράδυ την Ζατουνα,  όπου δείπνησε οικογενειακά και με φίλους, σύμφωνα με ενημέρωση από τον κ. Νικόλη Φίλη, αναφέρει το kalimera arkadia.gr

Στις φωτογραφίες, ο κ. Τσίπρας δείχνει να απολαμβάνει τη βόλτα του στην ορεινή Αρκαδία και είναι χαλαρός, φορώντας αθλητικές φόρμες!

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που επισκέφθηκε επίσημα την περιοχή  ο Αλέξης Τσίπρας ήταν λίγο πριν τις τελευταίες εθνικές εκλογές, όπου και μίλησε τότε στο κέντρο της Τρίπολης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ