Διαλέξτε ένα δράκο για να ανακαλύψετε τι κρύβει το υποσυνείδητο σας

Eσείς ποιον δράκο διαλέξατε; 

Μία από τις σημασίες της αρχαίας ελληνικής λέξης «δράκων» σημαίνει «παρατήρηση». Κάτι που μας κάνει να καταλάβουμε καλύτερα αυτό το τεστ.

Τι είναι αυτό που σας κρύβει το υποσυνείδητο σας;

Οι δράκοι είναι από τα πιο δημοφιλή μυθολογικά πλάσματα του κόσμου και οι ιστορίες τους είναι γνωστές σε πολλούς πολιτισμούς, από την Αμερική μέχρι την Ευρώπη και από την Ινδία μέχρι την Κίνα.

Δεν είναι ξεκάθαρο πότε ή που ξεκίνησαν οι ιστορίες με δράκους, αλλά αυτά τα τεράστια φτερωτά ερπετά περιγράφονται από την εποχή των αρχαίων Ελλήνων και των Σουμέριων. Στο μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας οι δράκοι λαμβάνονταν όπως και κάθε άλλο μυθικό ζώο: μερικές φορές χρήσιμοι και προστατευτικοί, και άλλες επικίνδυνοι… όπως και οι σκέψεις μας.

Διαλέξτε έναν από τους παρακάτω δράκους και ανακαλύψτε τι σας κρύβει το υποσυνείδητο σας σύμφωνα με το mysticalraven.com.

1ος δράκος- Το σύμβολο των περιορισμών

Αν διαλέξατε τον πρώτο δράκο παρατηρήσατε πιθανώς ότι τα νύχια του είναι στραμμένα προς τα έξω. Αυτό σημαίνει ότι παλεύετε να είστε ελεύθεροι και θέλετε να εκφράσετε αυτή την απογοήτευση και την επιθυμία για ελευθερία κάθε στιγμή. Κάποιος ή κάτι σας εμποδίζει να εκφράσετε τις σκέψεις σας όσο θα θέλατε.

Πρόκειται για ένα από τα πιο επώδυνα προβλήματα που αντιμετωπίζετε: το γεγονός ότι δεν μπορείτε να ενταχθείτε και να εκφραστείτε σωστά καθώς κάποιος συνεχώς σας διακόπτει και το ότι οι ιδέες σας δεν ακούγονται.

2ος δράκος- Το σύμβολο της δυαδικότητας και της σύγχυσης

Είστε συνεχώς ανάμεσα σε δύο κόσμους, μεταξύ σφύρας και άκμονος. Δύσκολα μπορείτε να αποφασίσετε για οτιδήποτε στην ζωή σας χωρίς να πιεστείτε. Πάντα αντιμετωπίζετε καταστάσεις όπως το να είστε ανάμεσα σε δύο φίλους σας που δεν συμπαθούν ο ένας τον άλλον και δεν μπορείτε να εγκαταλείψετε κανέναν αλλά ούτε και να επιλέξετε κάποιον.

Αυτό που θέλετε να πείτε σε όλους είναι ότι δεν είστε ο μεσάζων και οι επιλογές που θα κάνετε από εδώ και πέρα θα πρέπει να είναι για εσάς και όχι για τους άλλους. Είναι καιρός να έχετε τον εαυτό σας ως προτεραιότητα.

3ος δράκος- Το σύμβολο της ρουτίνας

Αν διαλέξατε τον τρίτο δράκο τότε πιθανώς δυσκολεύεστε να κάνετε αλλαγές προς το καλύτερο, να κόψετε τις κακές συνήθειες ή να κάνετε μια νέα αρχή. Απολαμβάνετε την ρουτίνα και την άνεση και παρόλο που η μονοτονία μπορεί να σας φαίνεται άσχημη κάποιες φορές, εξακολουθείτε να την προτιμάτε από το άγνωστο.

Χρειάζεται να ξεφύγετε από την ρουτίνα σας και να ζήσετε την ζωή. Αγκαλιάστε το άγνωστο.

4ος δράκος- Το σύμβολο των μυστικών

Κρύβετε ένα πολύ μεγάλο μυστικό για την ζωή σας. Ντρέπεστε για κάτι που έγινε στο παρελθόν ή είχατε απογοητευτεί τόσο πολύ που δεν το έχετε πει σε κανέναν, επειδή νομίζετε πως κανείς δεν θα σας καταλάβει. Αυτό το μεγάλο ψέμα σας τρώει εσωτερικά, αλλά φοβάστε πολύ να το αποκαλύψετε. Πρέπει να βρείτε το θάρρος να αποκαλύψετε το μεγαλύτερο μυστικό σας για να απολαύσετε μια ζωή γαλήνης και ηρεμίας.

Ακόμα και αν αυτό σημαίνει να το αποκαλύψετε στον εαυτό σας. Το να το παραδεχτείτε και να το αποδεχθείτε είναι ένα από τα δυσκολότερα πράγματα που πρέπει να κάνετε σε αυτή τη ζωή.

5ος δράκος- Το σύμβολο της ανέκφραστης αγάπης

Το μεγάλο πρόβλημα σας είναι ο φόβος του να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο άτομο που αγαπάτε. Ερωτεύεστε και δεν το παρατηρεί κανείς. Κρατάτε τα συναισθήματα σας σφιχτά μέσα σας και όταν κάποιος που αγαπάτε σας προσεγγίζει, τον αγνοείτε εξαιτίας της ανασφάλειας σας. Μόλις βρείτε το θάρρος να εκφράσετε αυτά τα συναισθήματα και τελικά να πλησιάσετε το άτομο που αγαπάτε θα βρείτε την ευτυχία.

Ένας καλός τρόπος είναι να ξεκινήσετε να αγαπάτε τον εαυτό σας περισσότερο κάθε μέρα. Πείτε του πόσο εκπληκτικοί είστε και θα αρχίσετε να το πιστεύετε.

6ος δράκος- Το σύμβολο του παρεξηγημένου καλλιτέχνη

Ελκύεστε από τον κόσμο της τέχνης και παθιάζεστε με το να κάνετε δημιουργικά πράγματα. Ξέρετε πώς να εκφράζεστε μέσα από την ζωγραφική, την μουσική ή την συγγραφή αλλά οι άλλοι ποτέ δεν καταλαβαίνουν αυτό που προσπαθείτε να πείτε μέσα από την τέχνη σας. Χρησιμοποιείτε πάρα πολλά κωδικοποιημένα μηνύματα, αφηρημένες έννοιες και πολύ μυστήριο. Μερικές φορές ακόμα και εσείς δεν καταλαβαίνετε αυτό που πραγματικά θέλετε να εκφράσετε και κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα του φιλόσοφου που πάντα προσπαθεί να μεταδώσει κάτι αλλά κανείς δεν ξέρει τι.

Για να καταλάβετε καλύτερα τον εαυτό σας προσπαθήστε να ηρεμήσετε το μυαλό σας με λίγο διαλογισμό σύμφωνα με το awaken.

7ος δράκος- Το σύμβολο της ειλικρίνειας και της τιμιότητας

Είστε πολύ ειλικρινείς και αρκετές φορές ωμοί. Δεν μπορείτε να πείτε ψέματα και δεν σας αρέσει να κρύβετε τίποτα από τους γύρω σας. Οι φίλοι σας σας θεωρούν αυθεντικούς ανθρώπους αλλά και κατά καιρούς σκληρούς.

Δοκιμάστε να χαμογελάτε και να μιλάτε με καλοσύνη, παρά με ωμή ειλικρίνεια. Μερικές φορές λίγα ευγενικά λόγια μπορούν να κάνουν περισσότερα στο να βοηθήσουν κάποιον παρά η σκληρή ειλικρίνεια.

8ος δράκος- Το σύμβολο της τελειότητας

Διαλέξατε αυτόν τον δράκο επειδή θέλετε να είστε τέλειοι. Παλεύετε συνεχώς να βρείτε αυτή την ισορροπία της τελειότητας ακόμα και αν όλοι σας λένε ότι δεν υπάρχει. Είστε πολύ συνειδητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν την δουλειά και τους φίλους σας.

Αντί να προσπαθείτε να πετύχετε την τελειότητα, ίσως είναι καλύτερο να κάνετε ό, τι μπορείτε για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Δεν υπάρχει το τέλειο, μόνο το «καλύτερο από χθες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ