Η Μάξιμα φόρεσε το πιο κόκκινο εντυπωσιακό παλτό της σεζόν & υποδέχθηκε το προεδρικό ζευγάρι της Πολωνίας (φώτο)

Για μία ακόμη φορά η βασίλισσα της Ολλανδίας απέδειξε με την stylish επιλογή της ότι μία γαλαζοαίματη μπορεί να είναι "fashion icon".

Η Μάξιμα κατέχει επάξια μία θέση ανάμεσα στις πιο κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης. Η 48χρονη βασίλισσα της Ολλανδίας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Η πλούσια γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη με στυλάτα ρούχα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας και φέρουν υπογραφές γνωστών οίκων.

Η Μάξιμα και ο σύζυγος της , βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ της Ολλανδίας υποδέχθηκαν στη Χάγη τον Πρόεδρο της Πολωνίας Άντρζεϊ Ντούντα και τη σύζυγο του  Agata. Οι δύο ηγέτες βρέθηκαν στην γνωστή πόλη της Ολλανδίας για να τιμήσουν την 75η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης Μπρέντα.

Έτσι μία μερά μετά την έξοδο τους για να δουν ταινία σε κινηματογράφο, ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ολλανδίας , την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου υποδέχθηκαν το προεδρικό ζεύγος της Πολωνίας.

Μετά την επίσημη υποδοχή ακολούθησε γεύμα στα ανάκτορα και το απόγευμα η βασίλισσα Μάξιμα και ο σύζυγος της πήγαν μαζί με τον Πρόεδρο της Πολωνίας Άντρζεϊ Ντούντα και τη σύζυγο του Agata Kornhauser-Duda, στην πόλη Μπρέντα για να παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις της επετείου  αναφέρει η Paris Match.

Για την υποδοχή του Προέδρου της Πολωνίας και της συζύγου του , η βασίλισσα Μάξιμα φόρεσε ένα υπέροχο κατακόκκινο παλτό με κλειστό γιακά το οποίο συνδύασε με σκούρες μελιτζανί ψηλοτάκουνες γόβες, μαύρο καπέλο και μαύρη τσάντα.

Η σύζυγος του Πολωνού Προέδρου, Agata φόρεσε ένα λευκό παλτό με μαύρες λεπτομέρειες, το οποίο συνδύασε με μαύρο καπέλο και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες.

Για μία ακόμη φορά η βασίλισσα της Ολλανδίας απέδειξε με την stylish επιλογή της ότι μία γαλαζοαίματη μπορεί να είναι "fashion icon".

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ