O 17χρονος σκότωσε την έγκυο κοπέλα του & την πέταξε στα σκουπίδια - Γιατί ομολόγησε ότι το έκανε

Ιστορία βγαλμένη από θρίλερ...

Ένοχος για τον φόνο της 17χρονης, που ήταν έγκυος στο παιδί του, δήλωσε ένας συνομήλικος έφηβος στην Ιντιάνα των ΗΠΑ.

Ο 17χρονος Aaron Trejo ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες που τον επιβάρυναν για την ανθρωποκτονία της εγκύου Breana Rouhselang, η οποία κυοφορούσε το παιδί του και βρισκόταν στον έκτο μήνα.

Η σορός της εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε κάδο απορριμάτων πίσω από ένα εστιατόριο, κοντά στο σπίτι της, αφού οι γονείς της είχαν δηλώσει προηγουμένως την εξαφάνισή της στην αστυνομία, καθώς είχαν την αίσθηση «ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».

Cheerleader Breana Rouhselang, 17, was murdered in December

Aaron Trejo (right) admitted Wednesday in court that he killed the cheerleader

Η 17χρονη, σύμφωνα με το πόρισμα των αρχών, είτε πυροβολήθηκε είτε μαχαιρώθηκε ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχουν συμβεί και τα δύο.

Breana's family called police at about 4.30am after they 'got the feeling that something wasn't right,' authorities said

Η ομολογία του 17χρονου

Όπως περιέγραψε ο ανήλικος στην ομολογία του, είχαν διαφωνήσει με την 17χρονη αναφορικά με την εγκυμοσύνη της.

Ο Trejo υποστήριξε πως η 17χρονη είχε καθυστερήσει πολύ να τον ενημερώσει και ότι πλέον ήταν πολύ αργά για να τερματίσει την εγκυμοσύνη.

«Ανέλαβα δράση… τη σκότωσα» δήλωσε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς, περιγράφοντας στην συνέχεια πως έριξε το σώμα στον κάδο των απορριμάτων.

While it's not clear exactly where the dumpster holding Breana's body was located, a Google Street View picture captured in 2011 shows the location of a dumpster behind the restaurant

Ο 17χρονος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 80 έτη. Η απόφαση της ποινής του, αναμένεται να ανακοινωθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ