Good News: Πρώτο βήμα για τη μεγάλη επένδυση στο Elounda Hills & αύριο η υπογραφή για το Kilada Hills

"Πράσινο φως" για στρατηγικές επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ

Υπεγράφη από τους συναρμόδιους Υπουργούς και απεστάλη για έλεγχο στο Συμβούλιο της Επικρατείας το Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για το Ειδικό Σχέδιο Χωρικής Ανάπτυξης της Στρατηγικής Επένδυσης  «Elounda Hills» της εταιρείας «Μirum Hellas» στο Δήμο Αγίου Νικολάου Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης.

H επένδυση, προϋπολογισμού 410 εκατομμυρίων ευρώ, αφορά στην κατασκευή σε έκταση 675 στρεμμάτων πολυτελούς θερέτρου, το οποίο θα περιλαμβάνει παραθεριστικές κατοικίες, ξενοδοχεία, τουριστικό λιμένα-μαρίνα, αθλητικές εγκαταστάσεις και κέντρα αναζωογόνησης. 

Κατά την κατασκευή του θα δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας, ενώ άλλες 763 θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν κατά την λειτουργία του, σύμφωνα με το υπουργείο. 

Υπογράφεται την Παρασκευή η στρατηγική επένδυση "Kilada Hills" από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης θα υπογράψει αύριο, Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, στις 11:00, την πρώτη οικοδομική άδεια για την έναρξη εργασιών στο γήπεδο Golf, της τουριστικής στρατηγικής επένδυσης Kilada Hills, στην Αργολίδα. Η υπογραφή θα γίνει στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το συγκρότημα «Kilada Hills» στην περιοχή Κοιλάδα του Δήμου Ερμιονίδας (Αργολίδα), του ομίλου Dolphin Capital, θα αναπτυχθεί σε έκταση 2.000 στρεμμάτων. Είναι προϋπολογισμού 418 εκατ. ευρώ και αποτελείται από ξενοδοχείο, παραθεριστικές κατοικίες, γήπεδο γκολφ υψηλών προδιαγραφών και beach club.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ