Οι κομμωτές διασημοτήτων επιμένουν: Αυτά είναι τα 8 τοπ χρώματα για τα μαλλιά αυτό το χειμώνα (φώτο)

Οι αποχρώσεις που πρέπει να ξέρετε αν σκέφτεστε να αλλάξετε χρώμα μαλλιών 

Ο χειμώνας έρχεται και μαζί του το κρύο, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να αφήσουμε τα μαλλιά μας απεριποίητα και άτονα. Από το γλυκό καστανό, μέχρι το βαθύ κόκκινο και το ροζ για τις πιο τολμηρές, υπάρχει μία απόχρωση που ταιριάζει στο στυλ και στο γούστο σας.

Το αμερικάνικο Elle έκανε μια έρευνα στους  κομμωτές διάσημων κυριών για να ανακαλύψει ποιες είναι οι τοπ αποχρώσεις για τα μαλλιά αυτή τη σεζόν

Έντονο κόκκινο

Δεν υπάρχει αμφιβολία  ότι η Zendaya "έριξε το διαδίκτυο" όταν εμφανίστηκε στα Emmy's με νέο χρώμα στα μαλλιά της.

"Αυτό το πλούσιο κόκκινο είναι μια τέλεια απόχρωση για όλους τους τόνους του δέρματος και δίνει φως στις σκοτεινές μέρες του χειμώνα", εξηγεί ο  Hair Colorist του Matrix, George Papanikolas (στις πελάτισσες του συμπεριλαμβάνονται η  Jessica Stam, η Fergie, η Camila Alves κ.α.)

Βαθύ "Espresso"

Σύμφωνα με τον Matt Rez, πρεσβευτή της φίρμας Redken αυτή η απόχρωση του μαύρου του καφέ espresso, είναι ιδανική για το χειμώνα που η επιδερμίδα μας γίνεται ένα -δύο τόνους πιο χλωμή. Το ζεστό μαύρο δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση και ισορροπία.

Για να πετύχετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα ο διάσημος κομμωτής συνιστά να επισκέπτεστε το κομμωτήριο μία - δύο φορές το μήνα για δίνετε λίγο "φως" στο χρώμα των μαλλιών σας. Δύο διάσημες πελάτισσες του είναι οι Lorenza Izzo και η Jenna Dewan.

Το ροζ του χειμώνα

Οι αποχρώσεις του ροζ  και του ανοικτού μοβ είναι μια πολύ δυνατή τάση φέτος τον χειμώνα. Κάνει την κόμμωση μας πιο ενδιαφέρουσα και την υιοθέτησαν πολλές διάσημες κυρίες , λέει η Stephanie Brown, η οποία συνεργάζεται με την Kate McKinnon.

Τα παστέλ χρώματα κυριαρχούν αλλά οι μοβ αποχρώσεις επέστρεψαν χάρη στην  Megan Rapinoe. 

Γλυκό καστανό

Το καστανό μπορεί να γίνει βαρετό , γι' αυτό είναι καλό να το εμπλουτίζουμε με αποχρώσεις bronze και σοκολατί που θα του δώσουν ένταση εξηγεί ο Παπανικόλας.

Φωτεινό ξανθό

Το ξανθό είναι η απόλυτη τάση αυτό το χειμώνα εξηγεί η Brown. Οι ξανθές θέλουν  το χρώμα τους φωτεινό όλο το χρόνο , αλλά καμιά φορά τις βλέπω συντηρητικές . Δεν υπάρχει λόγος. Ένα pixie πλατινέ είναι τέλειο για το χειμώνα.

Ginger

Ένα άλλο χρώμα που είναι πολύ της μόδας είναι το κόκκινο "Ginger". Είναι ιδανικό για το χειμώνα γιατί δεν υπάρχει έντονος ήλιος που θα το "ξεθωριάσει", λέει η Hair Colorist της της Redken Cassondra Keading, η οποία συνεργάζεται με την Olivia Munn, την Olivia Culpo και την Katherine Schwarzenegger, για να αναφέρουμε μερικές, από τις διάσημες πελάτισσες της.

Χαριτωμένα παστέλ

Βαρεθήκατε το κλασσικό ξανθό; Η λύση είναι να προσθέσετε χαριτωμένους παστέλ τόνους στα μαλλιά σας, λέει ο Παπανικόλας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γιατί αν τις βαρεθείτε ή θελήσετε να τις αλλάξετε αφαιρούνται εύκολα.

Καστανό της Μόκας

Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος και κάνει την κόμμωση μας ενδιαφέρουσα , αυτή η απόχρωση που ξεφεύγει από το κλασσικό καστανό λέει η Brown

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ