Δημοσιογράφος 41 ετών έκανε ¨"live" μαστογραφία όταν διαπίστωσαν καρκίνο - "Σα να μπήκε βράχος στην καρδιά μου" (φώτο-βίντεο)

Τα πράγματα στην τυπική εξέταση δεν πήγαν όπως τα περίμενε και το χαμόγελο της έγινε δάκρυα

Μία δημοσιογράφος ανακάλυψε "στον αέρα" , ότι έχει καρκίνο όταν συμφώνησε να κάνει την πρώτη της μαστογραφία σε ζωντανή μετάδοση στα πλαίσια του ρεπορτάζ που έγινε κατά τη διάρκεια του μήνα ευαισθητοποίησης κατά του καρκίνου του μαστού.

Η 41χρονη Ali Meyer, ήταν χαλαρή και χαρούμενη καθώς μοιραζόταν με τους τηλεθεατές τις προετοιμασίες γι' αυτό που νόμιζε ότι θα ήταν απλά  μια συνηθισμένη εξέταση στο Καρκινολογικό Κέντρο Stephenson στην Οκλαχόμα, τον περασμένο Οκτώβριο.

Όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε και το χαμόγελο της έγινε λυγμοί. Λίγα λεπτά μετά την εξέταση η ρεπόρτερ του KFOR , εμφανίστηκε δακρυσμένη μπροστά στους τηλεθεατές και είπε:

"Εντάξει, ήλπιζα ότι επρόκειτο απλά για μία μαστογραφία, μία εξέταση ρουτίνας , αλλά δεν πήγε όπως το περίμενα. Ήμουν σίγουρη ότι δεν έχουμε τίποτα συνταρακτικό σήμερα..... αλλά εδώ είμαστε........ έχω καρκίνο του μαστού,  αλλά ακόμα δεν έχω να ρωτήσω τίποτα γι’ αυτό. Θα κάνω μία μαγνητική την επόμενη εβδομάδα για να δω ακριβώς τι έχω και να μάθω πώς θα το αντιμετωπίσω. Είναι σοκαριστικό.

Η Ali εξήγησε ακόμα στους τηλεθεατές πως ένιωσε ύστερα από αυτή την απροσδόκητη διάγνωση: "Ήταν σκληρό , σοκαριστικό. Ήταν σα να μπήκε βράχος στην καρδιά μου. Δεν ήταν αυτή η είδηση που ήλπιζα ότι θα σας πω , όταν αποφάσισα να το κάνω αυτό για να αυξήσω την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού αλλά ήταν αυτό που τελικά συνέβη".

Η Άλι διαγνώστηκε με μη επεμβατικό κακοήθη καρκίνο στον δεξιό μαστό και έτσι αναγκάστηκε να τον αφαιρέσει, αναφέρει η Metro.

“Ήταν σαν ένας αναγκαστικός ακρωτηριασμός. Σαν ο καρκίνος να μου κλέβει ένα μέρος του σώματος μου”, δήλωσε. Στη συνέχεια, όμως, άρχισε να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο της πλαστικής χειρουργικής, στην οποία τελικά υποβλήθηκε…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ