Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2019: Τι πρέπει να περιμένεις στα αισθηματικά σου;

Αστρολογικές προβλέψεις για τα αισθηματικά όλων των ζωδίων. 

Κριός

Καλό μήνα να έχετε αγαπημένα μου Κριαράκια, αν και σας το λέω από την αρχή ότι θα πρέπει να βαδίσετε με προσοχή και σύνεση!

Ο Ερμής, ο άτακτος, όντας στον Σκορπιό, αποφασίζει να βάλει όπισθεν και έτσι μέχρι τις 21, θα σας προκαλεί… λόξιγκα στα σεξουαλικά σας θέματα κι όχι μόνο! Δεσμευμένοι κι μη, θα έλεγα να προσέξετε τα οικονομικά σας, τις συναλλαγές με τρίτους, την ασυνεννοησία που μπορεί να προκύψει μεταξύ συντρόφων, κρεβατιού και εκ βαθέων εξομολογήσεων, σύμφωνα με το astrology.gr.

Κατά μεγάλη ειρωνεία, με τον Άρη στον Ζυγό μέχρι τις 19, στο καπάκι να περνάει στον Σκορπιό, που θα έχει και τον Ήλιο του εκεί μέχρι και τις 22, θα μπορούσατε να κάνετε ωραίες γνωριμίες, σταθερές σχεσούλες, φίνο σεξάκι κι όλα τα καλά. Φυσικά το τελευταίο εξακολουθεί να μην έχει φάει άκυρο, αρκεί να μην πάτε να… σκανδαλιστείτε με πρόσωπο που δεν έχετε ξανα-σκανδαλιστεί στο παρελθόν!

Όχι, δεν θα βγάλετε γκόμενο από το καινούργιο σεξάκι, καβάλα με ανάδρομο Ερμή! Ξεχάστε το!
Βοήθειά σας η Αφροδίτη στον Τοξότη, που θα κάτσει εκεί μέχρι τα τέλη του μήνα (26) και θα σας χαμογελάει, θα σας τσιγκλάει και θα σας προικίζει με διάθεση τόσο ανατρεπτική, που θα θέλετε να τα γράψετε όλα στα παλιά σας τα παπούτσια και να το ρίξετε έξω! Δεν θα σας αδικήσω ότι κι αν κάνετε και μάλιστα θα σας δώσω και την ευχή μου, να πάνε όλα καλά! Ανάδρομος-ξεανάδρομος, η ζωή θα συνεχιστεί!

Πανσέληνο να σας πω ότι θα έχουμε στις 12 στον Ταύρο. Βαράμε παλαμάκια, μιας κι είναι μια σούπερ τέλεια Πανσέληνος, η οποία μέσα στον κακό χαμό, μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας (θυμάστε τι σας έγραψα λίγο πιο πάνω για τον αναδρομάκο στον Σκορπιό;). Ορίστε, άλλη μια απόδειξη ότι το Σύμπαν σας αγαπά και σας σκέφτεται: κι η Αφροδίτη κι η Πανσέληνος, θα σας δώσουν ένα χεράκι για να τον βγάλετε τον μήνα όχι με την καρδιά στο στόμα, αλλά με την καρδιά… ήσυχη! 

Photo: Lifehack

Ταύρος

Μήνας ελαφρώς περίεργος θα είναι ο Νοέμβριος, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για όλους μας, καλά μου Ταυράκια! Σε αυτήν την αστρολογική σούπα, όλοι θα αναγκαστούμε να μάθουμε κολύμπι!

Θα ξεκινήσω από το εμπόδιο του μήνα που δεν είναι άλλο, από τον υπέροχα στριμμένο, ανάδρομο Ερμή. Από την 1η του μήνα μέχρι και τις 21, ταμπουρωθείτε, μαζευτείτε συναισθηματικά, μην εμπιστευτείτε ό,τι ωραίο και νόστιμο κάνει πασαρέλα μπροστά από τις αισθήσεις σας και κρατήστε την καρδούλα σας… off the market! Ο Σκορπιός -που αν και δεν τον πολυπάτε- υπό κανονικές συνθήκες θα σας έστρωνε ωραίες πάσες για να βάλετε γκολ, τώρα μας τα χαλάει λιγάκι (όχι ότι φταίει κι αυτός ο άμοιρος που την τρώει γερά).

Θα έχει τον Ήλιο μέχρι τις 22, τον Άρη από τις 19 και μετά, αλλά και τον Ερμή (τον ανάδρομο-ρημάδι), στο ζώδιό του, οπότε μια συναισθηματική αναμπουμπούλα, θα σας την προκαλέσει. Βρε, ανάδρομος –ξεανάδρομος, εσείς θα το πάτε το γράμμα! Μεταξύ μας, παιχνίδι κάνετε, όσο θέλετε. Υποσχέσεις μπαγιάτικες μην φάτε και υποσχέσεις αγάπης μη δώσετε. Αν μπορέσετε να κρατηθείτε και να μην προχωρήσετε καταστάσεις μέχρι τις 20, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα!

Ρίξτε και μια ματιά στα εργασιακά σας: ο Ζυγός που θα έχετε τον Άρη εκεί μέχρι τις 19, θα σας δώσει μια ώθηση να κάνετε πράγματα, αλλά και να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Υπό νορμάλ συνθήκες, θα σας έλεγα ότι θα ξεμπλέκατε κι από μια κατάσταση που σας έχει κάτσει στο λαιμό μήνες τώρα, αλλά με τον ανάδρομο να καραδοκεί, δεν σας δίνω τρελές ελπίδες.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα σας τονώσει την σεξουαλικότητα και θα σας ανοίξει τις ορέξεις. Αν φάτε φαγητό που έχετε ξαναφάει (γκόμενο δηλαδή), κανένα πρόβλημα. Αν πάτε να δοκιμάσετε καινούργιο… πιάτο, αφήστε το καλύτερα!

Μαντέψτε που θα έχουμε Πανσέληνο! Στο ζωδιάκι σας, στις 12! Έστω και με ανάδρομο, μια προσωπική δικαίωση θα την βιώσετε! Κάτι που 6 μήνες πριν ξεκίνησε να σας τρώει και αρχίσατε να το ψάχνετε και να το κτίζετε, τώρα θα το δείτε να ολοκληρώνεται. Επιτέλους, μέσα σε αυτό τον μήνα, θα γίνει όπως το θέλετε εσείς!

Photo: Shutterstock

Δίδυμοι

Μήνα σας καλό, Διδυμάκια μου αεικίνητα! Δεν ξέρω πώς να σας το πω αλλιώς, αλλά ήρθε η ώρα να μαζευτείτε γιατί ο αέρας μυρίζει… Σκορπιό!

Ε, και; Σιγά το κακό που θα πάθουμε, θα μπορούσατε να αναφωνήσετε και θα συμφωνούσα μαζί σας, αν δεν αναφερόμουν στο καυτό, μα καθόλου σέξι, ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό!

Ο Σκορπιός με Ήλιο μέχρι τις 22, Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 κι Άρη από τις 19 στο ζώδιό του θα μπορούσε να σας δώσει μια ωραία ώθηση στα καθημερινά σας θεματάκια και ένα σκασμό λύσεις σε μικροθέματα που σας απασχολούν. Αντί για αυτό όμως, θα σας δώσει να λύσετε περισσότερες ασκήσεις από όσες θα θέλατε και δυστυχώς δεν είναι αυτή η μόνη ζημιά που κάνει!

Η Αφροδίτη στον Τοξότη είναι μια πρώτης τάξεως προξενήτρα που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να γοητεύσετε ένα καλό ταίρι! Άντε να σας δω τώρα με τον ανάδρομο να ξεφυσάει πάνω από το σβέρκο σας, αν θα τολμήσετε να κάνετε κανένα βήμα! Κι εγώ σας λέω ότι το κάνετε! Μπράβο και μαγκιά σας! Να έρθω να τραβήξουμε τα μαλλάκια σας παρέα μετά ή θα το καταφέρετε και μόνοι/ες σας;;;

Το νου σας! Μέχρι τις 19, θα είναι ο Άρης στον Ζυγό κι από θέση κι από άποψη, θα θελήσει να σας περπατήσει σε ωραία μονοπάτια διασκέδασης και έρωτα! Αν το σεξάκι το αποδεχτείτε ως one night stand, OK, πάσο. Αν όμως πάτε να μου περάσετε σαν σχέση στο λάου-λάου, ξαναδιαβάστε την τελευταία πρόταση της προηγούμενης παραγράφου…

Άντε, σας έχω κι άλλο ένα (πραγματικό) ευχάριστο! Τελειώνει ο ανάδρομος στις 21 και στις 26 έχουμε Νέα Σελήνη στον Τοξότη! Τώρα ναι! Τώρα, ενδίδετε σε γνωριμίες και πίσω δεν κοιτάτε!

Πανσέληνο θα ανεβάσουμε στις 12 (νωρίς-νωρίς) στον Ταύρο. Είναι σούπερ κι ωραία, και θα σας προσφέρει μια κάποια παρηγοριά μέσα στον όλο χαμούλη! 

Photo: Shutterstock - By sivilla

Καρκίνος

Με τον Σκορπιό να σας κάνει πλάτη (μιας κι έχει γενέθλια και μερικούς πλανήτες στο ζώδιό του), τι μπορεί να πάει στραβά;

Θα σας πω αμέσως! Ο Ερμής ο σπαστικός! Ανάδρομος θα είναι από την αρχή του μήνα μέχρι τις 21. Γιατί; Επειδή έτσι γουστάρει! Τι μπορείτε να κάνετε εσείς; Να κλειστείτε σε μοναστήρι και να απαρνηθείτε τις εγκόσμιες απολαύσεις της σάρκας και να κωφεύσετε στις Σειρήνες του έρωτα!

Αχ, ωραία τα έγραψα, να δω πώς θα τα εφαρμόσετε! Μικρά μου πλάσματα, με Ήλιο στον Σκορπιό, Ερμή (αν ήταν κύριος) και έναν Άρη από τις 19 στο ίδιο ζώδιο, θα έπρεπε να παίζετε Λόττο και να κερδίζετε, να χτυπάτε παλαμάκια και να τρέχουν τα γκομενάκια να πέφτουν στα πόδια σας! Αλλά, όχι! Κρατήστε την φαντασίωση να σας ζεσταίνει την καρδούλα και να σας γαργαλάει τα βασικά ένστικτα και πάμε παρακάτω…

Ο Άρης στον Ζυγό, μέχρι τις 19, θα σας σπάσει ολίγον τι τα νεύρα μέσα στο ίδιο σας το σπίτι! Μα τι θράσος! Δεν λέει να γίνετε μπίλιες, άρα, είτε κάνετε το παπί είτε κάνετε το… παπί! Ναι, αυτές τις 2 σε 1 λύσεις έχετε! Enjoy!

Η Αφροδίτη στον Τοξότη παίζει τον χαβά της, είναι όμορφη, ξέγνοιαστη και παιχνιδιάρα και πολύ θέλει να σας φτιάξει τις ημέρες σας, να τις κάνει πιο εύκολες! Για την ευγενική της πρόθεση θα της δώσω 10, για την εκτέλεση 9 και για το αποτέλεσμα 6, μιας κι ανάδρομος θα την σαμποτάρει όσο μπορεί, ο χρυσός μου!
Πανσέληνο θα έχουμε στις 12 σε ένα ζώδιο που την φοράει την Πανσέληνο το ίδιο καλά όπως κι εσείς, καλά μου Καρκινάκια: στον Ταύρο.

Θα σας έλεγα ότι θα σας φέρει καταπληκτικές επαφές με πρόσωπα πολύ ενδιαφέροντα κι ότι θα μπορούσατε να δείτε το φως το αληθινό στα συναισθηματικά σας, αλλά αντί για αυτό θα σας ευχηθώ να περάσετε όμορφα, χαζεύοντας το Φεγγάρι, αλλά μην πείτε λόγια που θα σας δεσμεύσουν και μην πάρετε τοις μετρητοίς ό,τι σαν πουν, που θα ξεθωριάσει με τον ανάδρομο.

Υπομονή! Μέχρι τις 21 θα κρατήσει το σκοτεινό παιχνίδι το ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό! Μετά τα πράγματα θα πάρουν το καλό τους δρόμο!

Photo: Lifehack
Λέων

Καλό μήνα και να μην ξεχάσετε το κράνος! Ποιο κράνος;;; Μα φυσικά το ειδικό κράνος που φοράμε, όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος!

Ο Σκορπιός έχει γενέθλια κι εκτός από Ήλιο και Άρη (από τις 19 και μετά), έχει κι Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21. Μεταξύ μας, δεν τον έχει κάνει παραγγελιά, μήτε ο ίδιος θα καλοπεράσει, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα γλεντήσουμε ομαδικώς, σύμφωνα με το astrology.gr.

Δε θα σας το χρυσώσω το χάπι, κάποια θεματάκια θα τα αντιμετωπίσετε στα οικογενειακά σας. Μια κάποια ένταση θα την έχετε. Ένα κάποιο μυστικό θα ξεσκεπαστεί. Στην συνταγή, θα προσθέσω και τον Άρη στον Ζυγό, (θα είναι εκεί μέχρι τις 19), που θα σας ωθεί να θέλετε να βρείτε λύσεις, να κάνετε συμβιβασμούς, να έχετε όλη την καλή διάθεση να μπουν τα πράγματα σε μια ευθεία, αλλά αυτά τα σκασμένα δεν θα μπαίνουν (όχι εύκολα τουλάχιστον).

Μην μου απογοητεύεστε: τουλάχιστον θα μπορέσετε να κάνετε ευτυχισμένα family reunions, μιας και ο ανάδρομος μπορεί να σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που έχετε πολύ καιρό να δείτε!
Α! Μην σας μπαίνουν ιδέες εσάς των singles! Ξέρω ότι η Αφροδίτη θα είναι μέχρι τις 26 στον φιλικό σας Τοξότη και θα σας κάνει γερές πλάτες στον έρωτα το φλερτ και το σεξάκι, αλλά αν το λέει το καρδουλάκι σας να αγνοήσετε τον ανάδρομο που δεν ευλογεί τις πρώτες γνωριμίες, τότε, πράξτε όπως πιστεύετε.

Αν, πάλι, πάτε να κάνετε κατάσταση με άτομο που ήδη γνωρίζετε καλά (κι όταν λέμε καλά, εννοούμε πάρα πολύ καλά), άντε, να το κάνω γαργάρα, διαφορετικά, δε σας βλέπω να φτουράτε.

Είναι απλό το πράγμα: στις 26 που ο ανάδρομος θα είναι παρελθόν, έχουμε Νέα Σελήνη στον Τοξότη! Ε, αυτή η ευτυχής συγκυρία θα σας κάνει το καλύτερο προξενιό ever!

Πανσέληνος θα λάμψει από το ζώδιο του Ταύρου στις 12 και θα είναι υπέροχη! Κάτι καλό θα συμβεί στην κοινωνική σας ζωή κι όχι, μην πάτε να βγάλετε γκόμενο από εκεί! Δεν εννοώ κάτι τέτοιο! Άλλο είναι, που θα σας κάνει να νιώσετε ωραία με τον εαυτό σας, μια μικρή νίκη, μια μικρή ηθική ικανοποίηση!

Photo: United21

Παρθένος

Μήνας με πρόκληση είναι ο Νοέμβριος μικρά μου Παρθενάκια, ιδιαίτερα για εσάς που είστε τόσο ευαίσθητα στην ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας.

ΟΚ, το πιάσατε το νόημα φαντάζομαι: ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από την αρχή του μήνα και μέχρι τις 21. Σε ποιο ζώδιο; Στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Στο ίδιο ζώδιο θα έχουμε Ήλιο (μέχρι τις 22), Άρη από τις 19 και Ερμή. Τι να περιμένετε; Πολλά και διάφορα και σίγουρα όχι αδιάφορα.

Για παράδειγμα, με αυτόν τον Ερμή θα σας βγουν πολλές επιθυμίες στην επιφάνεια. Ορμές που δε θα μπορέσετε να τις ελέγξετε. Πάθη και παράπονα από το παρελθόν. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να κάνετε βήματα προς τα πίσω, να πάρετε τηλέφωνο ή να ψάξετε πρόσωπο που έχει βγει από την ζωή σας. Παλιές αγάπες θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά και παλιές αντιπαραθέσεις.

Είστε ένα από τα ζώδια που πρέπει να δώσουν προσοχή στον ανάδρομο, ακόμα περισσότερο, αφού τη δράση του συγκεκριμένου, θα την αισθανθείτε όταν πια θα είναι αργά και η… βλακεία θα έχει ήδη συμβεί.

Δεσμευμένοι ή singles, προσέξτε τον ίδιο σας τον εαυτό και τις σκέψεις που θα σας πλημμυρίσουν: ενδέχεται να κάνετε και να πείτε πράγματα που δεν θα μαζεύονται εύκολα μετά.

Ο Άρης στον Ζυγό, μέχρι τις 19, μπορεί και να σας ωθήσει σε ατέλειωτο shopping, μπας και με αυτόν τον τρόπο πνίξετε τους καημούς! Από την άλλη, θα μπορούσατε να τον χρησιμοποιήσετε -ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι- για να πατήσετε (ελαφρώς και με κομψό τρόπο) πόδι στο έτερο ήμισυ και να βάλετε και 5 πράγματα στη σωστή τους θέση.

Πανσέληνο θα έχουμε στον υπέροχο και φιλικό σας Ταύρο στις 12 του μήνα. Παρηγοριά γλυκιά: σε όλο το κλίμα αβεβαιότητα του ανάδρομου Ερμή, θα έχετε τον Ταύρο να σας κρατάει το χέρι και να σας διαβεβαιώνει ότι μπόρα είναι θα περάσει κι εσείς θα βγείτε από όλο αυτό τον αχταρμά, αλώβητοι/ες. Κοινώς, ρίξτε το και λίγο στις απολαύσεις: έστω για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να περάσει ο ανάδρομος.

Ζυγός

Αν ψάχνετε για έρωτα και βράδια αξημέρωτα, αυτόν τον μήνα, αγαπημένοι μου Ζυγοί, μάλλον το δεύτερο θα βρείτε γιατί για το πρώτο έχω σοβαρές ενστάσεις!

Όχι ότι ο Άρης που θα είναι στο ζώδιο σας μέχρι τις 19 δε θα σας δώσει τις σωστές δόσεις σεξαπίλ, που χρειάζονται για να πέσουν στα δίχτυα της γοητείας σας πολλές ψυχές, αλλά κάτι υπάρχει που χαλάει τη συνταγή αυτόν τον μήνα ειδικά. Ω, ναι!

Αυτό το «κάτι» δεν είναι άλλο από τον συνήθη ύποπτο, τον Ερμή, το στριμάδι τον ανάδρομο. Θα μας παιδέψει με την ανάδρομη πορεία του από την 1η ημέρα κιόλας του μήνα μέχρι τις 21.

Να σας πω τώρα και σε ποιο ζώδιο θα είναι ανάδρομος: στον Σκορπιό.
Ο Σκορπιός, που λέτε, θα έχει τον Ήλιο μέχρι τις 22 στο ζώδιό του, θα πάρει τον Άρη από εσάς στις 19 και θα έχει όλο τον μήνα και τον Ερμή, απλά για τις 20 πρώτες ημέρες, ανάδρομο. Είτε είστε δεσμευμένοι/ες είτε όχι, δεν έχετε παρά να κάνετε ένα πράγμα: να ακούτε πολλά, να πιστεύετε ελάχιστα και να μην απλώνετε την εμπιστοσύνη σας σε πρόσωπα ή καταστάσεις, σαν να ήταν τραχανάς.

Όλοι αυτοί οι πλανήτες στον Σκορπιό, αυτόν τον μήνα, συν ο ανάδρομος, σκοπό έχουν να σας δείξουν ότι τα πράγματα δεν είναι αυτά που φαίνονται, άλλωστε η ζάχαρη και το αλάτι, μοιάζουν υπερβολικά.

Θα έλεγα ότι οι δεσμευμένοι θα την περάσετε πιο βαριά την επίδραση του ανάδρομου, αφού θα βρεθείτε κάποια στιγμή να αναρωτιέστε τι στο καλό έχει συμβεί στην σχέση σας και κι ακόμα αξίζει να επενδύετε σε αυτήν.

Θέματα εμπιστοσύνης μπορεί να προκύψουν, ενώ δεν αποκλείω και να συμβεί το ανάποδο: μέσα από μια δυσκολία, να συνειδητοποιήσετε ότι βρίσκεστε ακριβώς εκεί που πρέπει και να δυναμώσετε την σχέση σας με το έτερο ήμισυ.

Οι singles, αν δεν υπήρχε ο ανάδρομος, με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα δίνατε ρέστα και θα περνούσατε μούρλια! Τώρα, θα σας δώσουμε αποζημίωση μια Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 26, να σας φτιάξει ωραία κατάσταση!

Πανσέληνο θα έχουμε στις 12 στον Ταύρο. Σεξάκι γράφει το μενού και γιατί να φέρω αντίρρηση; Enjoy!

Photo: Ideapod
Σκορπιός

Χρόνια σας πολλά αγαπημένα μου Σκορπιουδάκια! Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι γεμάτος προκλήσεις, αλλά για ελάτε να δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να τις ξεπεράσετε!

Έχετε Ήλιο στο ζώδιό σας (μέχρι τις 22), θα έχετε Άρη από τις 19 και Ερμή σπαστικά ανάδρομο από την 1η του μήνα μέχρι τις 21. ΟΚ, τώρα που σας τα αράδιασα, ας σας εξηγήσω και λίγο τι κάνουμε και τι δεν κάνουμε με όλα τα παραπάνω. Κατ’ αρχάς να σας πω πως ναι, χρειάζεται να εστιάσετε προσεκτικά κι ευλαβικά στην επικοινωνία σας.

Όχι αγάπες μου. Δεν φτάνει να έχετε τα αυτάκια σας ανοιχτά, αλλά πρέπει με όλο σας το «είναι», να είστε παρόντες (και παρούσες) σε καθετί που βγαίνει από το στόμα σας και μπαίνει στα αφτάκια σας. Ενδέχεται και να καταλαβαίνετε ΛΑΘΟΣ, αλλά και να απαντάτε ΛΑΘΟΣ. Προσοχή να δώσετε και στις λανθασμένες εντυπώσεις που θα δημιουργήσετε.

Δεν ξέρω, εάν το έχετε καταλάβει το μοτίβο, αλλά ΕΣΕΙΣ είστε το κέντρο των παρεξηγήσεων. Μην εκδηλώσετε συναισθήματα και μην εκφέρετε απόψεις, πριν είστε 100% σίγουροι/ες ότι θα εκφραστείτε δίκαια και σωστά.
Έχοντας γράψει τα παραπάνω, οι δεσμευμένοι/ες θα μπείτε στην δυσχερή θέση να πρέπει να ξεμπλέξετε πολλά γαϊτανάκια παρεξηγήσεων με το έτερο ήμισυ, ενώ δυστυχώς, δεν θα λείψουν και οι μεταξύ σας προστριβές.

Οι singles, ακόμα κι αν κάνετε κάποια γνωριμία, δεν θα σας συμβούλευα να την προχωρήσετε, αλλά αντιθέτως, να την περπατήσετε με αργά βηματάκια, όχι για να σπάσετε τα νεύρα του άλλου, αλλά για να βεβαιωθείτε ότι έχετε σχηματίσει την σωστή εντύπωση για το άλλο άτομο κι όχι μια ωραία, που θα σας βόλευε πολύ.

Πάμε και σε κάτι ακόμα: η Αφροδίτη που θα είναι στον Τοξότη, ενδέχεται να σας κάνει μια μικρή ζημιούλα.

Αντί να προσέξετε πού θα ξοδεύετε τα λεφτάκια σας, να περάσετε στο αντίθετο άκρο κι ακριβώς επειδή θα νιώθετε τον εκνευρισμό του ανάδρομου Ερμή, να ξεσπάσετε στην τσεπούλα σας και να επιδοθείτε σε σπριντ αυθόρμητων αγορών, που όμως στο τέλος θα σας αφήσουν μια πικρή γεύση. Μακριά από αγορές ηλεκτρονικών ειδών!

Στις 12 του μήνα, θα έχουμε μια εξαιρετική Πανσέληνο στον Ταύρο. Αχ! Θα μπορούσε να σας περάσει την υπάρχουσα σχέση σε άλλο επίπεδο ή να σας αποκαλύψει ένα πολύ ταιριαστό πρόσωπο! Φευ! Με τον ανάδρομο να τρίβει τα χεράκια του, πείτε «πάσο» και πάμε για άλλα…

Photo: Zoosk

Τοξότης

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που… επιδέχεται βελτίωσης! Εσείς όμως τυχερούλια μου θα τον περάσετε σχετικά ανώδυνα!

Δεν το χρυσώνω το χάπι: ο Σκορπιός, που θα έχει Ήλιο (μέχρι τις 22), Άρη από τις 19 και Ερμή όλο τον μήνα, αλλά ανάδρομο από την 1η μέχρι τις 21, χαλάει τα πράγματα, όχι γιατί το θέλει (πιστέψτε με, ο ίδιος θα περάσει πιο βαριά τον ανάδρομο από όλους), αλλά γιατί έτσι θα ρολάρουν τα πράγματα, είτε μας αρέσει είτε όχι.

Τι πρέπει να προσέξετε; Να μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να σας χαλάσουν την ψυχολογία γιατί ο μήνας έχει και κάτι καλό για εσάς. Οι δεσμευμένοι/ες, δώστε βάση σε κάτι που θα απασχολήσει το έτερο ήμισυ στην εργασία του, σύμφωνα με το astrology.gr.

Οι singles θα έρθετε αντιμέτωποι/ες με κάποιους φόβους και θα κάνετε σκέψεις, που δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Τα κακά νέα είναι ότι αυτές οι σκέψεις θα σας παιδέψουν αρκετά. Τα καλά νέα είναι ότι θα τελειώσουν στις 21 και θα πάνε από εκεί που ήρθαν.

Έχετε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αγάπες μου! Θα την έχετε μέχρι τις 26! Φυσικά και θα λάμψετε και φυσικά και θα κάνετε κεφάλια να γυρίσουν και φυσικά και η λίμπιντο και το σεξαπίλ σας θα είναι ανεβασμένα! Ανάδρομος-ξεανάδρομος, απολαύστε την, κάνετε τους καλλωπισμούς σας (αλλά ΟΧΙ σε καινούργια μέρη ή με καινούργια πρόσωπα), κάνετε τις γνωριμίες σας (απλώς μην τις προχωρήστε μέχρι τις 21 του μήνα) και για να μην το ζορίσουμε το θέμα, ΧΑΡΕΙΤΕ!!!

Ο Άρης που μέχρι τις 19 θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα προσπαθήσει να σας συμφιλιώσει με κάποιους φίλους ή γνωστούς, με τους οποίους έχετε λιγάκι ψυχρανθεί. Λογικά, θα τα κατάφερνε, εάν ο Ερμής δεν του την έκανε την χαλάστρα. Θα δούμε…

Πανσέληνο θα έχουμε στις 12 στον πολύ και ωραίο Ταύρο! Ωραία νέα θα σας φέρει που θα αφορούν κάποιο θεματάκι της καθημερινότητας ή της εργασίας σας. Για να μην σας πω ότι μπορεί και να σας φέρει μια μικρή ανατροπή, που όμως, σταδιακά, θα καταλάβετε ότι ήταν ευλογία μεταμφιεσμένη! 

Αιγόκερως

Καλό Νοέμβριο να σας ευχηθώ υπέροχα μου Αιγοκεράκια και να σας πω εξ αρχής ότι ο μήνας τούτος θέλει προσοχή… για να μην πατήσετε κανένα κεντρί.

Κι όχι, δεν εννοώ ότι θα πατήσετε το κεντρί του Σκορπιού γενικά κι αορίστως, αλλά ότι κινδυνεύετε –όπως κι όλοι μας- να πατήσετε το κεντρί του ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό. Άουτς! Ο Σκορπιός έχει τον Ήλιο στο ζώδιο, θα πάρει και τον Άρη στις 19 του μήνα, αλλά μέχρι τις 21 όμως, θα είναι ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο (ξεκινώντας από την 1η κιόλας ημέρα του μήνα!). Πολύς Σκορπιός, αλλά τελικά, μόνο ο ανάδρομος θα μας δαγκώσει.

Δεσμευμένοι ή singles, προσδεθείτε: ενδέχεται να εισπράξετε μια γερή απογοήτευση από φίλο ή γνωστό ή να πέσετε θύμα πλάνης. Μπορεί, δηλαδή, ακόμα κι εσείς να κάνετε κάποιο λάθος σε σχέση με τρίτο πρόσωπο που μπορεί ταράξει τις σχέσεις σας. Δώστε προσοχή, ιδιαίτερα οι singles γιατί μπορεί να φάτε φόλα εμπιστευόμενοι/ες κάποιον/α που θα σας αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Δυστυχώς, με τις εντυπώσεις θα μείνετε γιατί, στην ουσία, μηδέν εις το πηλίκο!
Ο Άρης στον Ζυγό μπορεί να σας φανεί λιγάκι σας ενοχλητική μύγα: θα είναι στον Ζυγό μέχρι τις 19 κι ενώ θα προσπαθεί να κουνήσει κάποια θέματα στα επαγγελματικά σας, μάλλον μούσκεμα θα τα κάνει. Όχι γιατί δεν χειρίζεται καλά την κατάσταση, αλλά γιατί με τον ανάδρομο Ερμή παρόντα, σιγά μην φτουρήσουν οι προσπάθειές του.

Η ανάλαφρη Αφροδίτη στον Τοξότη, μάλλον αδιάφορους θα σας αφήσει εκτός πια κι αν έχετε στο ωροσκόπιο σας Τοξότη σε σημαντικά σημεία (ωροσκόπο, Σελήνη, Αφροδίτη, Ερμή ή Άρη). Διαφορετικά, να την ευχαριστήσετε που θα κάνει τον όλο μήνα κάπως πιο ανεκτό, μιας και θα φορτίζει θετικά την ψυχολογία σας. Α! Πριν το ξεχάσω! Στις 26, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας, αλλά θα σας πω περισσότερα για αυτό, τον ερχόμενο μήνα!

Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 12, θα ξυπνήσει έρωτα σε πολλούς Αιγόκερους κι Αιγοκερίνες, αλλά, γλυκά μου, δεν έχω να σας πω τίποτα περισσότερο από το να ακολουθήσετε το ένστικτό σας. Μια φορά, ο ανάδρομος… μίλησε, ελάλησε και καρδιές εχάλασε…

Υδροχόος

Καλά μου Υδροχοάκια, θα σας ευχηθώ να περάσετε τον μήνα όσο πιο ανώδυνα γίνεται! Δεν ήταν η εισαγωγή που ονειρευόσασταν, αλλά τι να σας κάνω που ο μήνας έχει… ανάδρομο!

Ο Σκορπιός (happy birthday to him!), έχει γενέθλια, έχει Ήλιο, θα έχει Άρη (από τις 19 και μετά) στο ζώδιό του και τον Ερμή όλο τον μήνα εκεί, αλλά από την 1η του μήνα μέχρι και τις 21 ανάδρομο. Με τις υγείες μας και στο καλό να πάει.

Δεν θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη με προϊσταμένους στην δουλειά, με κάποια πρόσωπα στον ευρύ κοινωνικό σας κύκλο και όσοι/ες πάτε να βγάλετε γκόμενο από το χώρο εργασίας, κάντε «φτου!» και μην το καταπιείτε. Οι δεσμευμένοι/ες ετοιμαστείτε, θα έχουμε εξομολογήσεις εκ βαθέων από το έτερο ήμισυ, το οποίο θα το πιάσει μια μίνι κρίση και θα χάσει προσωρινά τα αβγά και τα πασχάλια.
Ο Άρης στον Ζυγό μέχρι τις 19, γνωρίζω πολύ καλά ότι θα σας γαργαλάει να γράψετε ό,τι σας ανέφερα μέχρι τώρα στα παλιά σας τακουνάκια, αλλά αν το κάνετε και το παίξετε τρελίτσες για να προχωρήσετε κάτι που σας έχει πάρει τα μυαλά, θα φάτε κόκκινη κάρτα από τα αποδυτήρια. Η επιλογή είναι δική σας!

Η Αφροδίτη στον Τοξότη επίσης, δεν βοηθάει την κατάσταση: κι αυτή θέλει αμέτι μουχαμέτι να ξεδιπλωθείτε κοινωνικά και να απολαύστε, να διασκεδάστε κι όλα τα καλά. Δεν λέω, διασκεδάστε (σεξάκι ντε!), αλλά μην πάρετε τίποτα τοις μετρητοίς. Τι να σας κάνω; Όλος ο μήνας θα σας μοιάζει μια ατελείωτη παιδική χαρά που όμως, όλο και κάτι θα συμβαίνει και θα την κάνει να μοιάζει περισσότερο… με χάος.

Πανσέληνο θα έχουμε στις 12 στον Ταύρο. Μια γλυκιά ατμόσφαιρα θα φτιαχτεί στο σπιτικό σας και μερικοί/ες από εσάς, θα νιώσετε και την ανάγκη να κάνετε επιστροφή στις ρίζες. Ό,τι σημαίνει «ρίζες» για το κάθε άτομο. Είτε ένα μέρος είτε ένα πρόσωπο που ξυπνάει πολλές μνήμες…

Μετά τις 20 που τελειώνει ο ανάδρομος Ερμής, ξαμοληθείτε και κάντε ό,τι σας αρέσει. Όλες οι αμαρτίες με ΟΡΘΡΟ Ερμή στον Σκορπιό, συγχωρούνται! 

Photo: LovePanky

Ιχθύες

Να σας ευχηθώ καλό μήνα αγαπημένα μου Ψαράκια και καλό κουράγιο! Μπορεί ο Σκορπιός που σας ταιριάζει να έχει γενέθλια, αλλά συμβαίνει κάτι που μας χαλάει τη συνταγή.

Ο Σκορπιός, που λέτε, έχει Ήλιο (μέχρι τις 22), Άρη από τις 19, αλλά κι Ερμή όλο το μήνα στο ζώδιό του, μόνο που αυτός ο τελευταίος είναι από την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα, ανάδρομος… Θα είναι έτσι κακιασμένος μέχρι τις 21 του μήνα, επομένως, μην έχετε υψηλές προσδοκίες για τον Νοέμβριο.

Μην παραξενευτείτε, εάν στο μυαλό σας αρχίζουν να παίζουν παλιά επεισόδια από ερωτική σειρά (στην οποία πρωταγωνιστούσατε). Ο ανάδρομος θα σας γεμίσει με ανασφάλειες, με ερωτήματα και θα νιώσετε ότι έχετε μπει στο τριπάκι να επανεξετάσετε τα πάντα: την σχέση σας, τον εαυτό σας μέσα σε αυτήν, λάθη ή αποφάσεις που πήρατε στο παρελθόν σε σχέση με τρίτα πρόσωπα κι όλα αυτά τα όμορφα.
Μην το κάνετε και μην πέσετε θύματα του Ερμή. Μόλις τελειώσει (διότι θα τελειώσει στις 21), μπορεί να έχετε κάνει ή πει πράγματα που δεν θα μπορείτε να μαζέψετε μετά. Προσοχή οι δεσμευμένοι/ες: μην πάρετε αποφάσεις.

Για την ακρίβεια, ο Άρης στον Ζυγό θα ήταν μια καλή παρηγοριά και για τους δεσμευμένους και για τους singles, αφού με σεξάκι γλυκό κι ωραίο θα σας προίκιζε, αλλά -μεταξύ μας- υπάρχει τρόπος να μην σας το χαλάσει κι αυτό ο ανάδρομος: θα κάνετε σεξάκι και θα απολαύσετε μόνο με άτομα που γνωρίζετε (να υποθέσω ότι αυτό ισχύει εκ των ων ουκ άνευ για τους δεσμευμένους-λέμε τώρα-) και τίποτα κακό δεν θα συμβεί.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα μπορούσε να σας βοηθήσει να απογειώσετε κάποια πραγματάκια στα επαγγελματικά σας, αλλά ο ανάδρομος κόβω να βάζει το χεράκι του στην συνταγή και να σας βγει κάπως περίεργο το όλο σκηνικό.

Πανσέληνο θα έχουμε νωρίς σχετικά, στις 12 και σε πολύ καλή θέση, δηλαδή, σε ζώδιο που της ταιριάζει απόλυτα: στον Ταύρο! Είναι μια κάποια βοήθεια: θα σας επιτρέψει να κρατήσετε τη σκέψη σας κάπως δομημένη, μέσα σε όλο αυτόν τον αχταρμά του ανάδρομου Ερμή

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ