Μπεζ καμπαρντίνα: 30 φαντασμαγορικοί συνδυασμοί για να φοράτε το αγαπημένο σας πανωφόρι πρωί & βράδυ - Φώτο

Ένα φθινοπωρινό ή ανοιξιάτικο ντύσιμο μπορεί να ολοκληρωθεί ιδανικά με ένα λεπτό και διαχρονικό παλτό, όπως η καμπαρντίνα, ειδικά στη nude απόχρωση της που ταιριάζει με όλα.

Πρόκειται για ένα από τα απαραίτητα πανωφόρια που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα μας, ούτε το Χειμώνα.

Οι συνδυασμοί με μπεζ καμπαρντίνα που θα δούμε στη συνέχεια προσφέρουν πολλές όμορφες ιδέες για σύνολα που καλύπτουν κάθε γούστο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το στυλάτο αυτό παλτό, μπορεί να φορεθεί κάλλιστα από το πρωί μέχρι το βράδυ, κάνοντας τόσο τις κάζουαλ όσο και τις επίσημες εμφανίσεις μας εντυπωσιακές. Κι ενώ το κλασσικό της σχέδιο έχει κουμπιά, γιακά, ζώνη και μήκος που φτάνει μέχρι το γόνατο, υπάρχουν πολλά ακόμη ενδιαφέροντα στυλ που μπορείτε να δοκιμάσετε, σύμφωνα με το beautetinkyriaki.gr.

Στα καταστήματα θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα από trench coats που κολακεύουν κάθε σωματότυπο, καθώς υπάρχουν κομμάτια σε στενή, μεσάτη, αλλά και oversized γραμμή.

Πέρα όμως από την κλασσική καμπαρντίνα, εκείνες που ξεχωρίζουν λίγο περισσότερο είναι οι χωρίς κουμπιά, αλλά και οι μακριές. Βέβαια, εξίσου όμορφη πρόταση αποτελούν και οι κοντές, τύπου σακάκι. Βρείτε λοιπόν το ιδανικό σχέδιο και φορέστε το κάνοντας εκθαμβωτικά look σε κάθε στιγμή της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ