Έτσι θέλει τη γυναίκα για την άνοιξη -καλοκαίρι 2020 η Stella McCartney: Φινετσάτη & ευαισθητοποιημένη για το περιβάλλον (φώτο)

Η γυναίκα της Stella McCartney, εκτός από οικολογική συνείδηση , διαθέτει φινέτσα, κομψότητα και στυλ

Όσοι βρέθηκαν στην επίδειξη μόδας της Stella McCartney, στο Opera Garnier στο Παρίσι, πήραν ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Η σύγχρονη γυναίκα πρέπει να είναι ευαισθητοποιημένη για το περιβάλλον. Η διάσωση του πλανήτη για την γνωστή σχεδιάστρια, δεν πρέπει να είναι απλώς μία φευγαλέα τάση της μόδας , αλλά να μας γίνει συνείδηση.

Video wall και ειδικές προβολές κατά τη διάρκεια του fashion show, και πριν από αυτό, περνούσαν το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας.

Η γυναίκα της Stella McCartney, εκτός από οικολογική συνείδηση , διαθέτει φινέτσα, κομψότητα και στυλ. Στα εντυπωσιακά ρούχα της συλλογής "Άνοιξη-καλοκαίρι 2020" , είδαμε γεωμετρικές γραμμές, υπέροχα παστέλ χρώματα, την αποθέωση του all time classic  συνδυασμού λευκό-μαύρο σε υπέρκομψα σύνολα.

Η αγγλική Vogue, συγκέντρωσε όλες τις φωτογραφίες με τα ρούχα που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη. Ανάμεσα τους θα δείτε Denim σύνολα που απογειώνουν  την ένοια του casual chic.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ