Ζώδια: Άρης τετράγωνο με τον Πλούτωνα σήμερα 5/11 - Προσοχή σε εντάσεις - λάθος ερωτικές επιλογές & οικονομικούς χειρισμούς

Παιχνίδια εξουσίας, ρήξεις και εντάσεις μας ετοιμάζει το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 5/11! Δες πως θα σε επηρεάσει…

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019, ο Άρης από τον Ζυγό  με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα απειλητικό και σκληρό Τετράγωνο.

Ξεχνάμε τις αναστολές μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα σε σοβαρούς καυγάδες, λάθος ερωτικές επιλογές και παράλογα έξοδα!

Προσέχουμε πολύ, ιδίως αν ανήκουμε στους Παρορμητικούς εκπροσώπους των αρχών του 3ου δεκαημέρου και επιλέγουμε την λογική, προσπαθούμε να μην παρεκτραπούμε σε πάθη, λάθος έρωτες, ρήξεις, σκληρότητα και λάθος οικονομικούς χειρισμούς!

Πολλές οι ερωτικές παρασπονδίες τώρα, όπως τα ξεσπάσματα και οι επιθετικές συμπεριφορές!

Τα παιχνίδια εξουσίας και ο ψυχολογικός πόλεμος, είναι παρόντες, όπως και η έντονη χειραγώγηση στις διαπροσωπικές σχέσεις!
 
Ζήλια και κτητικότητα θα εκφράζονται με τον πιο σκληρό τρόπο και οι τσακωμοί, είναι δεδομένοι!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

ΚΡΙΟΣ: Η συντροφική σου ζωή πλήττεται από ισχυρές εντάσεις, ρήξεις, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας! Πες όχι λάθος ερωτικές επιλογές και συγκράτησε τα νεύρα σου!

ΤΑΥΡΟΣ: Απέφυγε εργασιακά λάθη λόγω παρορμητισμού και ανταγωνισμού. Προστάτεψε την φυσική σου κατάσταση, την εμφάνιση και την ηρεμία σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Μοιραία πάθη έρχονται, που πολύ πιθανόν θα αποδειχτούν λάθη, λόγω της δικής σου απαιτητικής, εγωιστικής, επιπόλαιης και παρορμητικής συμπεριφοράς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πες όχι στην επιθετική συμπεριφορά σου σε οικογένεια και σπίτι, όπως και σε έναν παρελθοντικό έρωτα!

ΛΕΩΝ: Μην μπλέκεσαι σε καυγάδες, τσακωμούς και κουτσομπολιά. Προστάτεψε την σχέση σου με αδέρφια και γείτονες και προσοχή στις μετακινήσεις σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ζήλια και καταπίεση προς το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα φέρει μόνο ρήξεις και άσχημο κλίμα! Περιόρισε επίσης, οικονομικές σπατάλες!

ΖΥΓΟΣ: Απέφυγε νεύρα και ξεσπάσματα! Γίνεσαι χωρίς λόγο επιθετικός, παράλογος και ορισμένες φορές κακός. Μην προκαλείς την τύχη σου στις διαπροσωπικές σχέσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άγχος, φοβίες και ψυχολογική πίεση μπορεί να σε κουράσουν! Πες όχι σε έμμονες σκέψεις και απαγορευμένα πάθη!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προβλήματα με φίλους, στενό περιβάλλον και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις, αναμένονται αλλά είναι στο χέρι σου να αποφθεχθούν, αρκεί να φερθείς έντιμα και ψύχραιμα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσεις σε καριέρα, οικογένεια αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα. Πες όχι σε υπερβολικές αντιδράσεις και λάθη, οπωσδήποτε!

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Προσοχή στα ταξίδια σου, στις μετακινήσεις σου και στην συμπεριφορά σου σε επαφές που έχεις με το εξωτερικό ή με συγγενείς εξ αγχιστείας, λόγω παρορμητικότητας!

  
ΙΧΘΥΣ: Η ζήλια, η κτητικότητα, η καταπίεση, οι ζαβολιές, οι εντάσεις και οι εμμονές, μόνο απώλειες θα σου φέρουν στην ερωτική ζωή. Τακτοποίησε άμεσα οικονομικές εκκρεμότητες και μην παρασύρεσαι σε έξοδα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ