Μαρέβα Μητσοτάκη με πετρόλ τουαλέτα & μοβ ενσάρπα- Bleu Maren για την Μπριζίτ Μακρόν & την Πρώτη Κυρία της Κίνας - Το επίσημο δείπνο (φώτο)

Εντυπωσιακές οι Μαρέβα Μητσοτάκη και η Μπριζίτ Μακρόν στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο παρέθεσε ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ 

 

Η φράση του Προέδρου της Κίνας, Xi Jinping, «με απροθυμία σταματάω αυτήν τη συζήτηση εδώ, αλλά ευτυχώς θα τη συνεχίσουμε το βράδυ στο δείπνο και σε λίγες ημέρες στην Αθήνα», απηχεί το εξαιρετικό κλίμα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Έλληνας πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Πρόεδρο της Κίνας, στη Σαγκάη, όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές μετά τη σημερινή συνάντηση των δύο ανδρών.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στο δείπνο που θα παρέθεσε ο Πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας κ. Xi Jinping προς τιμήν των ηγετών των τιμώμενων χωρών.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

Ο Πρόεδρος της Κίνας παρέθεσε εχθές το βράδυ δείπνο , στο οποίο ήταν προσκεκλημένος ο Έλληνας Πρωθυπουργός  με τη σύζυγο του Μαρέβα, ο Πρόεδρος της Γαλλίας , Εμμάνουελ Μακρόν με τη σύζυγο του Μπριζίτ και ο Πρόεδρος της Τζαμάικας Αντριου  Χόλνες , με τη σύζυγο του Τζούλιετ .

Η Γαλλία είναι μια από τις τιμώμενες χώρες στη Διεθνή Εκθεση της Σανγκάης, όπως και η Ελλάδα και η Τζαμάικα.

Έτσι, οι ηγέτες των τριών χωρών μαζί με τις συζύγους τους (Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη, Εμανουέλ και Μριζίτ Μακρόν και Αντριου και Τζούλιετ Χόλνες) παρακάθισαν πριν λίγες ώρες στο γεύμα που παρέθεσε ο Σι Τζιπίνγκ και φυσικά έβγαλαν την καθιερωμένη οικογενειακή φωτογραφία.

Στο κέντρο στέκεται ο Κινέζος πρόεδρος με την σύζυγό του ,Πενγκ Λιγουάν η οποία φοράει ένα εντυπωσιακό μπλε μαρέν φόρεμα, στα δεξιά τους ο πρόεδρος της Τζαμάικα με την σύζυγό του η οποία φοράει μια ανοιχτόχρωμη λαμπερή τουαλέτα και εξ' αριστερών του, ο πρόεδρος Μακρόν με την πάντα κομψή Μπριζίτ Μακρόν η οποία επέλεξε  επίσης μπλε μαρέν φόρεμα με ιδιαίτερη λάμψη, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα, η οποία επέλεξε μια πετρόλ μεταξωτή τουαλέτα, την οποία συνδύασε με μωβ εσάρπα. 

Η Μαρέβα Μητσοτάκη που συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο ταξίδι του στην Κίνα, είχε πολλές συναντήσεις και ξεναγήθηκε στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Σαγκάης και στο power station of art,της πόλης.

Η σύζυγος του Έλληνα Πρωθυπουργού ανέβασε τις σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ