Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κατρίν Ντενέβ - Υπερκόπωση ή κάτι πιο σοβαρό; (φώτο-βίντεο)

Η πασίγνωστη ηθοποιός τον Οκτώβρη εργαζόταν στο Παρίσι για τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Emmanuelle Bercot,   « De son vivant », στην οποία πρωταγωνιστεί. 

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο εισήχθη η διάσημη ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Le Parisien, ο θρύλος του γαλλικού σινεμά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού αισθάνθηκε αδιαθεσία και λιποθύμησε την Τρίτη το απόγευμα.

Η 76χρονη σταρ θα παραμείνει σε γνωστό νοσηλευτικό ίδρυμα του Παρισιού μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις που πρέπει να γίνουν.

Φώτο: Reuters

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της η Κατρίν Ντενέβ υπέστη μία κρίση υπερκόπωσης λόγω του υπερφορτωμένου προγράμματος της.

Η πασίγνωστη ηθοποιός τον Οκτώβρη εργαζόταν στο Παρίσι για τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας του Emmanuelle Bercot,   « De son vivant », στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Κατρίν Ντενέβ φέτος είχε πολύ έντονη εργασιακή δραστηριότητα. Εκτός από την ταινία του Bercot, πρωταγωνιστεί στην ταινία  « La Vérité » , που πρόκειται να βγει στις αίθουσες τα Χριστούγεννα και στην ταινία  "Terrible Jungle", η οποία θα κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Σε παλαίοτερη συνέντευξη της στην Le Parisien, είχε δηλώσει ότι νιώθει ακμαία και γι' αυτό κάνει ακόμα ταινίες. Επίσης θεωρεί ότι έχει πάρει τα γονίδια της μητέρας της , Renée, που θα κλείσει τα 108 έτη σε 10 μέρες. 

"Οι αδερφές μου κι εγώ της μοιάζουμε", είπε η Κατρίν Ντενέβ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ