Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής στο σκορπιό ως τις 21/11 - Πως θα σε επηρεάσει;

Στις 31 Οκτωβρίου 2019, ο Ερμής γύρισε φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019

Στις 31 Οκτωβρίου 2019, ο Ερμής γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Σκορπιού και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου 2019 παρέα με τον Πλούτωνα,  κατευθύνοντας το μυαλό σε σκέψεις σκοτεινές και αρκετά εμμονικές.

Ο πλανήτης Ερμής είναι από τη φύση του πολυλογάς και υπερκινητικός,  όμως παρέα με τον Πλούτωνα, αλλάζει ιδιοσυγκρασία, γίνεται λιγομίλητος, χειριστικός και αρκετά καχύποπτος. Τώρα περισσότερο μιλάνε τα μάτια, παρά εκφραζόμαστε με λόγια και για αυτό τα άτομα που έχουν γενέθλιο Ερμή στον Σκορπιό είναι μυστικοπαθή και δεν μπορούμε εύκολα να τα ψυχολογήσουμε.

Κατά την περίοδο που ο Ερμής θα είναι φαινομενικά ανάδρομος,  θα νιώθουμε ότι σταμάτησε ο χρόνος και κόλλησε η σκέψη μας σε κάτι που έχει σημαδέψει τη ψυχή μας και η ψυχολογική ενδοσκόπηση που καλούμαστε να κάνουμε, μας μεταμορφώνει, αλλά όχι με ανώδυνο τρόπο.

Βέβαια διανύουμε μια από τις καλύτερες περίοδους για ενασχόληση με μεταφυσικά θέματα, ευκαιρία για ουσιαστική ψυχανάλυση και γενικά θα βγούνε στη επιφάνεια κρυφές εμμονές και δυσλειτουργικά μοτίβα συμπεριφοράς έτσι ώστε να μπορέσουμε να τα γιατρέψουμε.

Οι γενναίοι μπορούν να ανταποκριθούν στο ξεψάχνισμα του Ερμή και στη διειδυτική του ματιά, ενώ οι πιο αδύναμοι πιθανόν να κρυφτούν ή απογοητευτούν ακόμα και από τον ίδιο τον εαυτό τους. Αποκαλύψεις, παρασκήνιο και μια έντονη ανάγκη να ενωθούμε ή να εκδικηθούμε το άλλο μας μισό θα παρασύρει σε σενάρια παράλογα ή απίστευτου πάθους.

Ο Ερμής αρχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από την 27η μοίρα του Σκορπιού και η οποία ολοκληρώνεται στην 11η μοίρα του ζωδίου και επηρεάζει κυρίως όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στην συγκεκριμένη μοίρα. 

Για κάθε ζώδιο , διάβασε και τον ωροσκόπο σου

Κριός
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή φέρνει αρχικά μια αναστάτωση στον τραπεζικό σας λογαριασμό, πιθανόν  να πρέπει να δείτε ξανά τον τρόπο που μοιράζεστε κοινά περιουσιακά αποκτήματα και ίσως γίνει ένα γενικό ξεκαθάρισμα που αρχικά θα σας αναστατώσει.  Η σεξουαλική σας ζωή θα μπει στο μικροσκόπιο και θα αναρωτιέστε εάν έχετε κάνει σωστές επιλογές. Πιθανόν αναζήτηση νέων εμπειριών.

Ταύρος
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό φέρνει έντονη κυκλοθυμία, θα περάσετε από φάση επανεξέτασης προσωπικών καταστάσεων και πιθανόν να αργήσετε να πάρετε αποφάσεις για την επισημοποίηση σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας. Βέβαια αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα, ψυχολογικά θα προσπαθήσετε να αποτραβηχτείτε από άτομα που σας μπλοκάρουν ή θα επανασυνδεθείτε με άτομα που τρέφετε θερμά συναισθήματα. Περιμένετε να ζήσετε ακραία περίεργες στιγμές.

Δίδυμοι
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό θα αλλάξει τον τρόπο ζωής σας, μπαίνετε σε μια φάση επανεξέτασης των συνηθειών σας αλλά και των εργασιακών σας επιλογών, καθώς θα γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα με τα άτομα που εργάζεστε μαζί ή τον εργοδότη σας. Ερωτικές ιστορίες που ανθίζουν σε εργασιακό χώρο θέλουν προσοχή, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αποκαλύψεων - παρεξηγήσεων. Ωστόσο, είναι μια πολύ καλή περίοδος για να υιοθετήσετε εναλλακτικό τρόπο ζωής και να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Καρκίνος
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό τεστάρει την ερωτική σας ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σας συμβεί κάτι κακό, απλά ίσως πειραματιστείτε με το παρελθόν ή κάνετε νέες γνωριμίες με σκοπό να κατασταλάξετε και να βρείτε τον/την κατάλληλο/η για εσάς. Πιθανόν, εάν είστε γονείς μπαίνετε σε νέους ρόλους, είτε γιατί πρέπει να αποδεχτείτε μια νέα κατάσταση είτε γιατί θέλετε να βάλετε τα όρια σας. Έντονος ερωτισμός και διάθεση για ψυχαγωγία σας κάνει να συμπεριφέρεστε περίεργα.

Λέων
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό επηρεάζει τον ψυχισμό σας, αλλά και τις οικογενειακές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να κάνετε ένα γενικό ξεκαθάρισμα για την προσωπική σας ζωή, αλλά και ίσως σκεφτείτε ξανά τις επιλογές σας έτσι ώστε να μεταβείτε σε ένα νέο μοτίβο συνύπαρξης με το υποψήφιο ταίρι σας. Συζητήσεις για δέσμευση, επισημοποίηση αλλά και για μια συγκατοίκηση μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας Πιθανόν όμως και να ζήτε μια εξωσυζυγική κατάσταση και να είστε μπερδεμένοι.

Παρθένος
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό επηρεάζει την καθημερινότητα σας, θα κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα καθώς θα ζήσετε αρκετές επανασυνδέσεις με άτομα του παρελθόντος, με συγγενικά άτομα που έχετε καιρό να δείτε και θα μιλήσετε για παλιές ιστορίες. Επίσης,  μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να επαναξιολογήσετε τα σχέδια σας και να αναζητήσετε νέους τρόπους υλοποίησης. Ανακάλυψη κρυφών ταλέντων και ικανοτήτων.  Προσοχή σε συμφωνίες και υπογραφή συμβολαίων. Αποφύγετε αγορές μεταφορικού οχήματος.

Ζυγός
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό επιδρά στην πρακτική πλευρά της ζωής σας, θα αξιολογήσετε ξανά τους τρόπους απόκτησης εισοδήματος και ίσως θελήσετε να τονώσετε την οικονομική σας κατάσταση με νέες επιλογές ή ακόμα και συμφωνίες με άλλά άτομα που συνδέεστε συναισθηματικά μαζί τους. Περιμένετε ερωτικές επανασυνδέσεις που όμως θα τεστάρουν το εγώ σας και θα νιώσετε ότι χάνετε την αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας. Γερό ξεκαθάρισμα αξιών.

Σκορπιός
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο σας οδηγεί στο να κάνετε μια γενική αναθεώρηση της χρονιάς που πέρασε και μέσα από μια περίοδο ουσιαστικής ενδοσκόπησης να οδηγηθείτε σε οριστικές αποφάσεις που μπορεί να σας αλλάξουν τελείως τη ζωή. Αναθεώρηση σκοπών, στόχων, γερό ξεκαθάρισμα φίλων και ερωτικών συντρόφων. Αναμένονται επιστροφές που χρήζουν προσοχή και αποκαλύψεις κρυφών συναισθημάτων ή σχέσεων, αναφέρει η αστρολόγος Χριστίνα Τανταλίδου στο oroskopos.gr

Τοξότης
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό σας κάνει πιο εσωστρεφείς και ουσιαστικά θέλετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας για να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας, να δείτε τις αδυναμίες σας και να κοιτάξετε κατάματα τον..κακό σας εαυτό. Σκοτεινές σκέψεις, εμμονές και μια τάση να απομακρυνθείτε από τον περίγυρο σας και θα φέρεστε αρκετά παράξενα και καχύποπτα. Αποκάλυψη παρασκηνίου και πιθανόν επιστροφή ατόμου που μπερδεύει την προσωπική σας ζωή. Τάση για ονειροπόληση και απιστία.

Αιγόκερως
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό είναι αποκαλυπτική καθώς θα ακουμπά περίεργα τον φιλικό σας κύκλο και πιθανόν να μάθετε μυστικά ή να ακούσετε σενάρια για αγαπημένα σας άτομα και να αναγκαστείτε να κάνετε ένα γερό ξεκαθάρισμα αφού πέσετε πρώτα από τα ..σύννεφα. Όμως, σας δίνεται η δυνατότητα να αξιολογήσετε ξανά στόχους και όνειρα ζωής, να κάνετε νεές διαπραγματεύσεις με άτομα που κυνηγάτε τους ίδιους στόχους και να αλλάξετε τον προσανατολισμό σας. Επανεξετάζετε μια φιλική σχέση .

Υδροχόος
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό επιδρά σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σε βασικές σχέσεις ζωής με πρόσωπα που μπορούν να επηρεάσουν τις συνθήκες της ζωής σας και θα ζήσετε αρκετές αποκαλύψεις. Κυρίως όμως θα δείτε πως επηρεάζεστε από την συμπεριφορά των άλλων, προσπαθώντας να βρείτε νέους τρόπους ενδυνάμωσης του εαυτού σας και θα οδηγηθείτε σε γερά ξεκαθαρίσματα. Σχέσεις με άτομα κύρους επανέρχονται στο προσκήνιο.

Ιχθύες
Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Σκορπιό αφορά τις πεποιθήσεις σα;ς, αναλύετε πιθανές τάσεις απεγκλωβισμού από το καταστημένο ή ακόμα σκέφτεστε να προχωρήσετε σε νέες επιλογές επαγγελματικής σταδιοδρομίας, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Νομικά ζητήματα επανέρχονται για να επαναξιολογηθούν και πιθανόν συζητάτε μια πρόταση μετοίκησης στο εξωτερικό ή σε άλλη πόλη. Σχέσεις από απόσταση θα σας απασχολήσουν σοβαρά. Γενικά ξεκαθαρίσματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ