"Θεέ μου τι έκανα" μονολογούσε συνεχώς η 14χρονη που μαχαίρωσε τη μητέρα της - Την έσωσε η δίδυμη κόρη της

"Θα γίνουμε όλοι καλά", λέει η μητέρα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση της έφηβης στα Καμίνια που μαχαίρωσε τη μητέρα της , ενώ εκείνη κοιμόταν. 

Οι λεπτομέρειες, όπως αποκαλύφθηκαν από την προανάκριση, είναι συγκλονιστικές και αναδεικνύουν μία λεπτομέρεια που ενδέχεται να είναι καθοριστική. Όταν το κορίτσι συνήλθε με την επέμβαση της δίδυμης αδερφής της, φώναζε σοκαρισμένο «Θεέ μου τι έκανα».

Το κορίτσι εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο και το αρχικό πόρισμα φαίνεται ότι αναφέρει πως η 14χρονη ότι δεν είχε συναίσθηση της πράξης της, τη στιγμή που μαχαίρωνε την  μητέρα της.
 

Την παραπάνω άποψη ενισχύει και η αντίδραση της μητέρας, μετά τη σπληνεκτομή που υποβλήθηκε, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θα γίνουμε όλοι καλά».

Πρόκειται για ένα σπάνιο περιστατικό βίας. Οι λεπτομέρειες των γεγονότων που διαδραματίστηκαν στο σπίτι της οικογένειας στα Καμίνια, προκαλούν πολλά ερωτηματικά. Ωστόσο, ένα πιθανό σενάριο είναι να μην πρόκειται για εκούσια απόπειρα δολοφονίας.

Το χρονικό της υπόθεσης 

Το πρωτόγνωρο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Η μία από τις δύο 14χρονες κόρες, που πριν το περιστατικό φέρεται να έπαιζε βίαια παιχνίδια στο τάμπλετ, σηκώθηκε από το κρεβάτι της, πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα  μεγάλο μαχαίρι.  

Στη συνέχεια πήγε  στο σαλόνι που κοιμόταν η μητέρα της και της έδωσε  την πρώτη μαχαιριά στον ώμο. Η μητέρα σηκώθηκε αλαφιασμένη και τρομαγμένη και ρώτησε το κορίτσι γιατί το έκανε και τι έπαθε.

Η 14χρονη όμως συνέχισε  να μαχαιρώνει τη μητέρα της προκαλώντας της 8 συνολικά τραύματα.

. Τελικά καθοριστική ήταν η αντίδραση της δίδυμης αδερφής της 14χρονης, η οποία κατάφερε να την αφοπλίσει, αλλά και να την κάνει να συνέλθει από το αμόκ της επίθεσης. Στη συνέχεια ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και η μητέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η 14χρονη στο Παίδων.

Στη συνέχεια το κορίτσι συνελήφθη, με τον εισαγγελέα να την αφήνει τελικά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Εκτός κινδύνου η μητέρα μετά την εγχείριση

Η μητέρα που δέχθηκε επίθεση, την Πέμπτη τα ξημερώματα, από την 14χρονη κόρη της, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσαν στα Καμίνια, υποβλήθηκε σε σπληνεκτομή, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα, που δέχθηκε οκτώ μαχαιριές, μετά το χειρουργείο είναι καλά στην υγεία της, ενώ έχει ήδη μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Η μητέρα, που διέμενε στο διαμέρισμα μαζί με τις δίδυμες κόρες της, φέρεται ότι επικοινώνησε με τα παιδιά της. «Θα γίνω καλά, θα γίνουμε όλοι καλά», ήταν τα λόγια της στα συγγενικά της πρόσωπα, που την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ