Χαμός στο διαδίκτυο με τις φωτογραφίες που ανέβασε η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό - Τα διδυμάκια της πρωτάκια στο σχολείο (φώτο)

Για τα τετράχρονια δίδυμα , τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γαβριέλα έφτασε η ώρα να κάτσουν στα θρανία και από ότι φαίνεται το απολαμβάνουν.

Όπως κάθε περήφανη μανούλα, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό , ανέβασε στο Instagram τις φωτογραφίες των παιδιών της από την πρώτη μέρα στο σχολείο. Για τα τετράχρονια δίδυμα , τον πρίγκιπα Ζακ και την πριγκίπισσα Γαβριέλα έφτασε η ώρα να κάτσουν στα θρανία και από ότι φαίνεται το απολαμβάνουν.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται για άλλη μια φορά πόσο αγαπημένα είναι τα δύο αδερφάκια. Ο πρίγκιπας Ζακ, αγκαλιάζει τρυφερά την αδερφή του Γαβριέλα.και εκείνη κρατάει τα χέρια του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First Year School Photos 2019 ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) στις

Στις άλλες δύο φωτογραφίες, τα δύο παιδιά χαμογελούν καθώς κοιτάζουν το φακό το κάθε ένα μόνο του, φορώντας τα λευκά πόλο μπλουζάκια τους.

Σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό Point de Vue, η Σαρλίν είπε ότι τα παιδιά της «αγαπούν το σχολείο», αναφέρει το περιοδικό People.

Τα δίδυμα άρχισαν να παρακολουθούν μαθήματα το Σεπτέμβριο του 2018 και «η Γαβριέλα αγαπάει τόσο το σχολείο που θέλει να πηγαίνει ακόμα και το Σάββατο και είναι πολύ απογοητευμένη που δεν υπάρχουν μαθήματα".

Η 41χρονη πριγκίπισσα Σαρλίν δήλωσε ακόμα ότι νιώθει ευλογημένη που έχει δύο υγιή παιδιά  "που μου δίνουν τόση αγάπη και ευτυχία. Είναι έξυπνα, συμπεριφέροναι καλά και είναι ευγενικά. Ξέρουν τι θέλουν, μιλούν πολύ όμορφα και καταλαβαίνουν πολλά πράγματα. Είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι είναι ήδη τέσσερα! "

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ