Kim Kardashian - Kanye West σε σούπερ εμφάνιση & αποκαλύψεις: "Ναι πήρα 1 εκ. δολάρια από τον άνδρα μου για μην διαφημίσω ανταγωνιστή του" (φώτο)

Ερωτευμένοι σα νιόπαντροι

Παντρεύτηκαν πριν από πέντε χρόνια αλλά η Κιμ Καρντάσιαν και ο σύζυγος της Κάνιε Γουέστ είναι ερωτευμένοι όπως την πρώτη μέρα. Το ζευγάρι εμφανίστηκε στα 2019 WSJ Magazine Innovator Awards, στη Νέα Υόρκη, τόσο αγαπημένο σαν να βρίσκεται στο μήνα του μέλιτος.

Στη διάρκεια των βραβείων η Κιμ και ο Κάνιε παρουσίασαν τον για πολλά χρόνια φίλο τους, σχεδιαστή, Riccardo Tisci , ο οποίος έλαβε το βραβείο Fashion Innovator.

Ο Κάνιε δεν έπαιρνε το χέρι του από τη μέση της συζύγου του η οποία ήταν σέξι με total denim look.

Η Κιμ Καρντάσιαν φόρεσε ολόσωμη τζιν φόρμα με έξωμο τοπ-κορσέ και παντελόνι με μπλε δερμάτινες λεπτομέρειες. 

Σύμφωνα με την Daily Mail,τα ρούχα αυτά φτιάχτηκαν ειδικά για εκείνη από τον Riccardo Tisci  για τον οίκο Burberry.

Συνδύασε το outfit της με ψηλοτάκουνες μπλε μπότες στην ίδια απόχρωση με το παντελόνι.

Ο Κάνιε Γουέστ φόρεσε μπλε κουστούμι με μπλούζα στο ίδιο χρώμα και μπλε μπότες μοτοσυκλετιστή. Η ριάλιτι σταρ και ο ράπερ έκαναν εντυπωσιακή είσοδο στα βραβεία με την "για κόκκινο χαλί" , εμφάνιση τους και τράβηξαν τα βλέμματα.

Οι δυο γονείς τεσσάρων παιδιών δεν σταμάτησαν στιγμή να χαμογελάνε και να αγκαλιάζονται. 

 

Κιμ Καρντάσιαν: Ο Κάνιε μου έδωσε ένα εκατομμύριο δολλάρια για να μη διαφημίσω μια φίρμα μόδας

Μιλώντας σε δημοσιογράφο των   New York Times, για το  Deal Book στο Μανχάταν. η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της , της έδωσε μία επιταγή 1 εκατομμυρίου δολαρίων την ημέρα της μητέρας φέτος.

"Λοιπόν, υπήρχε μία φίρμα μόδας, η οποία είναι ανταγωνιστική στην Yeezy, (τη φίρμα παπουτσιών του Κάνιε Γουέστ), που μου πρόσφερε ένα εκατομμύριο δολάρια για μία ανάρτηση στο Instagram.

Σκέφτηκα: Οκ, εύκολο είναι. Απλά θα φορέσω τα ρούχα που θέλω και θα φωτογραφηθώ. Όταν το συζήτησα με τον Κάνιε , μου ζήτησε ευγενικά να μην το κάνω.

"Δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε τίποτα για να τους βοηθήσουμε. Αντιγράφουν τα πάντα" μου είπε . Κατάλαβα γιατί ήθελε να αρνηθώ την πρόταση κι έτσι είπα με μεγάλη χαρά "όχι", στη φίρμα που μου έκανε την πρόταση ", είπε η Κιμ Καρντάσιαν.

"Την ημέρα της μητέρας ο Κάνιε μου έδωσε μια επιταγή του ενός εκατομμυρίου δολαρίων με ένα σημείωμα που έγραφε: "Σε ευχαριστώ που δε δέχθηκες την πρόταση της ανταγωνίστριας εταιρείας. Επίσης μου πρόσφερε ένα συμβόλαιο που λέει ότι είμαι συνιδιοκτήτης στη Yeezy, ως ευχαριστώ", συμπλήρωσε, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλεί τον ράπερ και σχεδιαστή σύζυγο της, "τον φανταστικό της σχεδιαστή" και σημειώνει ότι την βοήθησε πολύ να φτιάξει το στυλ της , από το 2012 που γνωρίστηκαν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ