Το νεύμα του πρίγκιπα Χάρι στην Μέγκαν Μαρκλ για να πάει κοντά του σε επίσημη τελετή (φώτο-βίντεο)

Περιτρυγιρισμένοι από βετεράνους του Β' παγκοσμίου πολέμου, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ , έπρεπε να τηρήσουν το αυστηρό βασιλικό πρωτόσκολο

Ο Δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ τίμησαν σήμερα του νεκρούς  ήρωες της Βρετανίας. σε μια μεγάλη τελετή στο Field of Remembrance στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ, όπου η Μέγκαν έκανε την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό.

Ο πρίγκιπας Χάρι φορώντας την επίσημη στολή του  Household Division ceremonial και η Μέγκαν τοποθέτησαν στο μνημείο των πεσόντων, ξύλινους μικρούς  σταυρούς με παπαρούνες στο κέντρο, για να δηλώσουν τα σέβη τους σε στρατιώτες και γυναίκες που θυσιάστηκαν σε πολεμικές συγκρούσεις στη διάρκεια των δεκαετίων.

Η Μέγκαν ήταν υπέρκομψη με ένα μπλε μαρέν παλτό της Emilia Wickstead και μαύρες δερμάτινες μπότες Tamara Mellon.  Φόρεσε επίσης μία λεπτή δερμάτινη ζώνη που ταίριαζε με  το μαύρο φόρεμα που φορούσε από μέσα και ένα μπλε μπερέ με βέλο του Philip Treacy.

Ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφτηκαν επίσης διάφορες ενώσεις βετεράνων των ενόπλων δυνάμεων και η δούκισσα του Σάσεξ συνομίλησε με την 96χρονη Elizabeth Herschel , η οποία φορούσε με υπερηφάνεια τα παράσημα που κέρδισε ο σύζυγος της στο Β' παγκόσμιο πόλεμο, καθώς και τα δικά της παράσημα για τις υπηρεσίες της  Βοηθητική Εδαφική Υπηρεσία.

Εν τω μεταξύ το βασιλικό ζευγάρι συνάντησε επιζώντες τρομοκρατικών επιθέσεων και επιζώντες από τη μεγάλη πυρκαγιά στο Grenfell , αναφέρει η Daily Mail

Ο Χάρι εκπροσωπεί τη βασιλική οικογένεια στην ετήσια εκδήλωση, από το 2013, αλλά σήμερα ήταν η πρώτη φορά που η σύζυγός του ήταν μαζί του.

Πλήρως συντονισμένοι - Το νεύμα του Χάρι στη Μέγκαν για να πάει κοντά του

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν έδειξαν σήμερα πόσο καλά μπορούν να "συντονιστούν" για να βοηθήσει ο ένας τον άλλο σε δημόσιες εμφανίσεις. Η δούκισσα του Σάσεξ πλησίασε τον σύζυγο της, όταν τον είδε να της κάνει ένα νεύμα για να πάει κοντά του.

Το νεύμα που έκανε ο Χάρι στη Μέγκαν έγινε κατά τη διάρκεια της τιμητικής εκδήλωσης στο Field of Remembrance στο Αβαείο του Ουεστμίνστερ λίγο πριν το ζευγάρι τοποθετήσει τους ξύλινους σταυρούς με την παπαρούνα στη μέση στο μνημείο των πεσόντων.

Περιτρυγιρισμένοι από βετεράνους του Β' παγκοσμίου πολέμου, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ , έπρεπε να τηρήσουν το αυστηρό βασιλικό πρωτόσκολο. Αλλά η Μέγκαν ήταν η πρώτη φορά που παρακολουθούσε αυτή την εκδήλωση , και είναι μόλις δύο χρόνια στο παλάτι , οπότε ήταν φυσικό να μην ξέρει ακριβώς τι έπρεπε να κάνει.

Έτσι ο σύζυγος της την "έσωσε" από ένα "ατόπημα" κάνοντας της ένα νόημα με τα μάτια.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ