Πες τα Χάρη μου - Ο Βαρθακούρης στην Αντελίνα του: «Δεν ξέρω ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα, εσύ είσαι… μπόμπα»   

Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με την γυναίκα του, έπρεπε να βρουν τον γρίφο του Πέτρου Πολυχρονίδη για τον επόμενο προορισμό τους στο Globetrotters, ο οποίος δίνοντας ένα στοιχείο, είπε την ατάκα «Κάνε ράστα τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου».

Εκεί το ζευγάρι συμφώνησε πως πρόκειται για χώρα της Καραϊβικής, με τον Χάρη Βαρθακούρη να είναι ξεκάθαρος πως πρόκειται για τη Τζαμάικα. Σε εκείνο το σημείο έρχεται μία ατάκα της Αντελίνας, η οποία έφερε την τρομερή απάντηση του συντρόφου της.

Βίντεο: Η σπαρταριστή στιχομυθία Χάρη και Αντελίνας στο Globetrotters


«Δε θυμάσαι που τα είχε κάνει ράστα η Χριστίνα Μπόμπα; Στη Καραϊβική τα είχε κάνει», είπε η Αντελίνα, για να έρθει η απάντηση… «Δεν ξέρω καν ποια είναι η 0αγάπη μου!». Και αφού ξάφνιασε τη σύζυγό του, αυτή του διευκρίνισε πως είναι η γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη. Αλλά κι εκεί η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη ήταν… όλα τα λεφτά. «Εγώ ξέρω ότι εσύ είσαι… μπόμπα» της είπε και έφυγαν για τον επόμενο προορισμό τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ