Ζώδια: Ήλιος Τρίγωνο με Ποσειδώνα και Εξάγωνο με Κρόνο σήμερα 8/11: Ήρθε η ώρα να εκπληρωθούν τα όνειρα μας

Στις 8/11 οι όψεις του Ήλιου με Κρόνο και Ποσειδώνα, φέρνει ουσιαστική επιτυχία και εκπλήρωση ονείρων! Πως θα σε επηρεάσει;

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και μαζί με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ σχηματίζουν μία ονειρική υδάτινη όψη Τριγώνου την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019. Την ίδια ημέρα, συνεργάζεται και με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, με όψη Εξαγώνου!

Οι όψεις αυτές, μας προδιαθέτουν να έρθουμε πιο κοντά με τους άλλους, να εκφράσουμε συναισθήματα, να διεγείρουμε τις αισθήσεις μας, να ακολουθήσουμε το ένστικτο μας, να φορτίσουμε την ερωτική μας ζωή και να εξωτερικεύσουμε τις ευαισθησίες μας! Επιπλέον όμως, μας βοηθούν να επιστρατεύσουμε λογική, εμπειρίες, ωριμότητα και σοφία, ώστε να μην παρασυρθούμε αλόγιστα στο συναίσθημα!  

Θα καταφέρουμε να αποφύγουμε υπερβολές και εξιδανικεύσεις και η περίοδος αυτή αναμένεται ονειρική και μάλιστα, με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!  

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται περισσότερο από το Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς), αλλά και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα εκείνοι του 2ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ                                          

Έντονη σεξουαλικότητα σε διακρίνει και η τάση σου για αποκάλυψη των μυστικών σου ή θεμάτων που για κάποιο λόγο μέχρι τώρα κρατούσες κρυμμένα, όλο και αυξάνεται. Είναι η κατάλληλη στιγμή για ερωτική εξομολόγηση, νύχτες πάθους και επίσης για να δράσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου!

ΤΑΥΡΟΣ                                                  

Βάζεις υψηλούς στόχους στην συντροφική ζωή και πετυχαίνεις αυτό που θες, απλά με λίγη προσπάθεια! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως υπάρξει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο θα μιλήσει αμέσως και ουσιαστικά στην καρδιά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ                                           

Το επαγγελματικό περιβάλλον γίνεται αρμονικότερο και οι συναδελφικές σχέσεις καλυτερεύουν. Γενικά τα επαγγελματικά θέματα βελτιώνονται και αυτό σε ικανοποιεί βαθιά! Εμφανισιακά λάμπεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ                                            

Οι προοπτικές στην ερωτική ζωή, όλο και αυξάνονται. Αν είσαι δεσμευμένος θα υπάρχει πολύ ευχάριστο κλίμα με το σύντροφο, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξει η δυνατότητα μίας νέας συναισθηματικής γνωριμίας.

ΛΕΩΝ                                          

Το οικογενειακό κλίμα γίνεται πολύ πιο συναισθηματικό και το δέσιμο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, πιο ουσιαστικό. Επικοινωνία  με άτομο του παρελθόντος, είναι πολύ πιθανή!, αναφέρει το oroskopos.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ                                             

Η σκέψη, οι ιδέες αλλά και η επικοινωνιακή σου δράση κινούνται κυρίως με βάση το συναίσθημα. Θες να προσφέρεις στο κοινωνικό περίγυρο και από την άλλη και οι άλλοι είναι πιο φιλικοί απέναντι σου.

ΖΥΓΟΣ                                                

Νιώθεις σιγουριά για τα συναισθήματα σου και τα εκφράζεις με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, για να επαναφέρεις την αυτοεκτίμηση σου! Οικονομικά όλα βελτιώνονται!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ                                                

Σε διακρίνει έντονο συναίσθημα, αλλά και σοφία! Επιδιώκεις και καταφέρνεις να περάσεις ονειρικές στιγμές και να πετύχεις πολλούς μεγάλους στόχους σου, κάθε είδους!

ΤΟΞΟΤΗΣ                                            

Θα νιώσεις τώρα βαθιά ψυχικά ερεθίσματα και έντονη διαίσθηση, που καλό θα ήταν να την συμβουλεύεσαι σε κάθε κίνηση σου. Άσε την ανεπτυγμένη φαντασία και δημιουργικότητα σου ελεύθερη. Ίσως υπάρξουν εξελίξεις με έναν απαγορευμένο έρωτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ                                                   

Έχεις την ανάγκη να τα αλλάξεις παραστάσεις και να ξεφύγεις. Έχεις έντονο συναισθηματικό δέσιμο με το φιλικό σου κύκλο και καταφέρνεις μάλιστα, με την βοήθεια ενός φίλου, να εκπληρώσεις ένα μεγάλο όνειρο!  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ                                              

Θέματα καριέρας βελτιώνονται και έχεις την ανάγκη να νιώσεις ασφαλής μέσα σε αυτή την αλλαγή. Επαγγελματικά όνειρα και επιδιώξεις, τώρα εκπληρώνονται και εσύ διορθώνεις την κοινωνική σου εικόνα!

ΙΧΘΥΣ                                      

Έρχεσαι πιο κοντά με ανθρώπους, ανοίγεσαι, εξωτερικεύεις βαθιά συναισθήματα και εκφράζεις την αισιοδοξία σου. Θα βιώσεις απολαυστικές ημέρες, εφόσον είσαι από τους πιο ευνοημένους τώρα και μάλιστα με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ