Τα ρούχα που έδειξε ο Valentino στην Κίνα ξεπερνούν κάθε φαντασία! - Κορυφαία στιγμή της Haute Couture που θα μείνει στην ιστορία! (φώτο-βίντεο)

Ο μεγάλος οίκος μόδας ξεπέρασε κάθε προσδοκία - Ονειρικές δημιουργίες

Ο οίκος Valentino παρουσίασε τη συλλογή Valentino Haute Couture που σχεδιάστηκε από τον Creative Director του οίκου, Pierpaolo Piccioli στο θερινό παλάτι στο Πεκίνο, στην Κίνα.

 

 

 

Το Fashion show ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Italian spirit of the Renaissance meets the opulence of Chinese splendor backstage at the #ValentinoHauteCouture Beijing show by @pppiccioli. #VALENTINODAYDREAM Video by @fashiontomax.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino) στις

Πανέμορφα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας ονειρικές δημιουργίες που θα μείνουν στην ιστορία.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

At the summer palace in Beijing, symbols, colors, decorations and emotions merge one into the other for the #ValentinoHauteCouture collection by @pppiccioli. #VALENTINODAYDREAM Video by @fashiontomax.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino) στις

 

 

 

Η επίδειξη έμοιαζε σαν ένα όνειρο μόδας στο οποίο συναντιόνται δύο πολιτισμοί.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A dream dreamt with eyes open. Classic shapes and details, from ball gowns to volants, come together for the #ValentinoHauteCouture Beijing show by @pppiccioli. #VALENTINODAYDREAM Video by @fashiontomax

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino) στις

 

 

 

Η λέξη "κλειδί" της συλλογής ήταν «πλουραλιστική»: Το ύφος και το στυλ των ρούχων έδιναν μια ξεκάθαρη γεύση της ιταλικής φινέτσας η αναμειγμένη με το μοναδικό savoir-faire της υψηλής ραπτικής.

. Τα 45 αριστουργήματα που σχεδίασε ο Piccioli θυμίζουν τις πιο μεγάλες στιγμές του ιταλικού οίκου μόδας.

Για την υπέροχη συλλογή ο Piccioli δήλωσε σύμφωνα με την Vogue: "Είναι ξεκάθαρα μία ιταλική haute couture συλλογή. Δεν έχει καμία σχέση με την Κίνα.

Είναι σημαντικό να διατηρούμε την ταυτότητα μας, ειδικά όταν μεταφέρουμε τον πολιτισμό μας σε έναν άλλο κόσμο τον οποίο καλούμε να αξιολογήσει τις διαφορές

Η πηγή έμπνευσης του σχεδιαστή ήταν οι εντυπωσιακές κυρίες της ιταλικής αναγένησσης  και τα πορτραίτα από τις αυτοκράτειρες που ζούσαν στα ιταλικά παλάτια.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ