Απίστευτο! Ο Τζων Τραβόλτα ζητάει 500 δολάρια για ένα αυτόγραφο- Πόσο χρεώνει τη Selfie μαζί του (φώτο-βίντεο)

Κι όμως οι φαν έκαναν ουρές

Είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο δημοφιλείς σταρ της εποχής του και ο Τζον Τραβόλτα έχει αξιοποιήσει τη φήμη του για να κάνει "χρυσές δουλειές".

Χρεώνει στους θαυμαστές του 500 δολάρια ένα αυτόγραφο, ενώ όποιος θέλει να βγάλει μία Selfie μαζί του θα πρέπει να πληρώσει 250 δολάρια.  Υπάρχει και το "Deluxe" πακέτο που είναι μια επαγγελματική φωτογραφία , μαζί του που θα έχει και  την υπογραφή του. Αυτή κοστίζει 505 δολάρια.

Παρά τις τσουχτερές τιμές του "τιμοκαταλόγου" οι θαυμαστές του πρωταγωνιστή του Grease έκαναν ουρές την περασμένη Κυριακή στο  Adelaide supanova 2019 ,για να τον συναντήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ενθουσιασμένος ένας από τους φαν δήλωσε στο 7News Adelaide : "Ήμουν ο πρώτος που έβγαλε φωτογραφία με τον Τζον Τραβόλτα", ενώ ένας άλλος είπε: "Περίμενα χρόνια για να βγάλω μία φωτογραφία με τον πρωταγωνιστή του Pulp Fiction".

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ως επίσημος προσκεκλημένος του event ο Τζον Τραβόλτα χαρακτήρισε την τριήμερη εκδήλωση που διοργανώνει το Supanova, ως "Γιορτή αγάπης".

Ερωτηθείς σε ποιους ρόλους τον προτιμούν οι θαυμαστές του, είπε: "Εξαρτάται από το αν τους αρέσει ο ήρωας ή ο "κακός", σε κάποιους αρέσω όταν παίζω τον καλό, άλλοι με λατρεύουν σαν κακό."

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ