Ζώδια: Εξάγωνο Κρόνου με Ποσειδώνα σήμερα Σάββατο - Το όνειρο γίνεται στόχος

Το Εξάγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα στις 9/11, αποκαλύπτει πόσο μεγάλη είναι η δύναμη φαντασίας και θέλησης για την επίτευξη ουσιαστικών στόχων!

Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω,  και σχηματίζει ένα δημιουργικό Εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, το Σαββάτο 9 Νοεμβρίου 2019. 

Όνειρα και επιθυμίες, μπορούν να εκπληρωθούν με τη βοήθεια της φαντασίας και της ώριμης προσπάθειας.

Η σοβαρότητα του Κρόνου συνεργάζεται με τον ρομαντισμό του Ποσειδώνα και μπορούμε τώρα, να κάνουμε θαύματα, αν πραγματικά το θελήσουμε.

Σκέψεις και σχέδια υλοποιούνται, η δημιουργικότητα πρωταγωνιστεί, υψηλά ιδανικά γίνονται πράξη και η έμπνευση δίνει ώθηση για μακροπρόθεσμη επιτυχία!

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι, που ευνοούνται περισσότερο από την όψη αυτή είναι τα ζώδια του Νερού & της Γης και ιδιαίτερα εκείνοι που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ
Η θέληση για επαγγελματική επιτυχία, μεταμορφώνεται σε αποτελεσματική προσπάθεια. Αν οι χειρισμοί σου είναι προσεκτικοί, μπορείς να πετύχεις πολλές από τις φιλοδοξίες σου στη καριέρα, αλλά και στην κοινωνική σου εικόνα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η βαθιά σου επιθυμία για διερεύνηση και μάθηση, σήμερα μπορεί να εκπληρωθεί. Βρίσκεις τον τρόπο να ξεφύγεις από την ρουτίνα που σε κούρασε και γίνεσαι ουσιαστικά κοινωνικός, κάνοντας πραγματικότητα πολλές από τις επιθυμίες σου, μέσα από τις επαφές σου. Απολαμβάνεις τύχη και μετακινήσεις!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Έχεις τώρα την δύναμη να πετάξεις από πάνω σου ο,τιδήποτε σε βαραίνει και μεταμορφώνεσαι. Είσαι διορατικός, αλλά και ώριμος και μπορείς να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς, ιδίως οικονομικά! Η ερωτική σου ζωή είναι έντονη και ιδιαίτερα ποιοτική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Βρίσκεις τον τρόπο να βελτιώσεις και να ενδυναμώσεις την σχέση σου, όπως εσύ επιθυμείς. Ιδανική περίοδος, για να επιδιώξεις κάποια νέα σχέση, επισημοποίηση ή συνεργασία!

ΛΕΩΝ
Έντονη δημιουργικότητα και όρεξη για δουλειά σε διακρίνει και αν το θελήσεις, μπορείς πολύ εύκολα να καταπλήξεις τους πάντες, με την αποδοτικότητα σου. Κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσεις διατροφή ή άσκηση, αναφέρει το oroskopos.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η δημιουργικότητα σου φτάνει στο κόκκινο και η τύχη σου χτυπά την πόρτα. Θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις συναισθηματικούς σκοπούς, να διασκεδάσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την φήμη σου.

ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακά θέματα και υποθέσεις σπιτιού, βρίσκουν τώρα την λύση τους και εσύ δραστηριοποιείσαι αποτελεσματικά! Υποθέσεις που αφορούν άτομα του παρελθόντος, εξελίσσονται όπως θες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είσαι πολύ επικοινωνιακός, κοινωνικός, υπερκινητικός, δημοφιλής και πνευματώδης. Πολύ καλή περίοδος για νέες γνωριμίες και μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
 Ο οικονομικός τομέας βελτιώνεται και τα πράγματα βαίνουν όπως εσύ θες! Θέματα σταθερών σχέσεων ή αίσθησης ασφάλειας σε οποιονδήποτε τομέα που σε απασχολεί, δέχονται εύνοια επίσης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός, σοφός και δημιουργικός, καταφέρνοντας να ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες, για να πετύχεις οποιαδήποτε βαθιά επιθυμία σου. Είναι η καλύτερη περίοδος για νέα ξεκινήματα και επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ενεργοποιείς αποτελεσματικά, την φαντασία σου, το ένστικτό σου και την ενδυνάμωση της σκέψης σου. Αντιλαμβάνεσαι τώρα καθαρά και τα γεγονότα, ακόμα κι αν προτιμήσεις για λίγο, να απέχεις από αυτά !

ΙΧΘΥΣ
Μπορείς να πρωτοτυπήσεις, να ονειρευτείς ελεύθερα,  πλησιάζοντας αρκετά από τα όνειρα σου και να πετύχεις επιθυμίες, ιδίως με την βοήθεια των φίλων σου!

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ