Η ευτυχία της μητέρας στο πρόσωπο της Σάρον Στόουν: Αγκαζέ με τον 19χρονο γιο της μετά από 10 χρόνια πικρών διενέξεων για την επιμέλεια του (φώτο)

Επανέλαβε τη διάσημη σκηνή με το σταυροπόδι από το "Βασικό Ένστικτο" και θύμισε σε όλους γιατί θεωρείται παγκόσμιο sex symbol . Ανάμεσα σε αυτούς που εντυπωσιάστηκαν από την ομιλία της , ο γιος της

Μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις έκανε η Σάρον Στόουν στα GQ Men of the Year Awards, στο Βερολίνο. Λαμπερή και όμορφη όσο ποτέ η 61χρονη ηθοποιός, ανέβασε στο θερμόμετρο στα ύψη όταν έκανε ξανά το θρυλικό σταυροπόδι από την ταινία "Βασικό ένστικτο".

H σκηνή από την ταινία του 1992 , που έγραψε ιστορία , αναβίωσε όταν η Σάρον Στόουν παρέλαβε το βραβείο "Γυναίκα της Χρονιάς" το βράδυ της Πέμπτης. Εντυπωσιακή όσο ποτέ, με ασημί και μαύρο μίνι φόρεμα με πούλιες , του Yves Saint Laurent, θύμισε σε όλους το λόγο για τον οποίο θεωρείται παγκόσμιο σύμβολο του σεξ.


 

Επέλεξε μαύρες γόβες και ένα μαύρο-κόκκινο τσαντάκι ενώ είχε τα ξανθά μαλλιά της τραβηγμένα πίσω σε ένα wet look. Το μακιγιάζ της ήταν λαμπερό, όπως και τα κοσμήματά της.

Νωρίτερα την ίδια βραδιά, η διάσημη σταρ, απέτεισε "φόρο τιμής" στη δεκαετία του '80 σε ένα δομημένο αστραφτερό μαύρο παλτό καθώς περπατούσε sτο κόκκινο χαλί με το γιο της.

Καθώς η Σάρον Στόουν παρέλαβε το βραβείο της και κατευθύνθηκε στην καρέκλα για την ομιλία της, επανέλαβε μετά από 27 χρόνια την θρυλική σκηνή. Ανάμεσα στους θεατές που εντυπωσιάστηκε ήταν κι ο 19χρονος γιος της Roan Bronstein, ο οποίος την συνόδευσε στα βραβεία.

Ο γιος της ήταν κομψός με ένα navy blue κοστούμι, μαύρο πουκάμισο και παπιγιόν ενώ επέλεξε μαύρα sneakers. Η Σάρον Στόουν μαζί με τον πρώην σύζυγό της,  εκδότη, Φιλ Μπρόνστεϊν, υιοθέτησαν τον Ρόαν το 2000, πριν από το πολύκροτο διαζύγιο τους το 2004, αναφέρει η Daily Mail.

Μετά από 10 χρόνια σκληρής διαμάχης για την επιμέλεια του, η Σάρον Στόουν έλαμπε από τη χαρά της, στο πλευρό του όμορφου γιου της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ