Ο CFO της Deutsche Telekom για τον ΟΤΕ: Πιστεύουμε στον Μιχάλη Τσαμάζ και την ομάδα του

 "Η ομάδα γύρω από τον Μιχάλη Τσαμάζ έδωσε και πάλι εξαιρετικά αποτελέσματα", είπε ο Δρ.Christian Illek,

Ο CFO DT Group, Dr Christian Illek, μιλώντας για τα αποτελέσματα της Deutsche Telekom στην Ευρώπη, στο conference call με αναλυτές, ξεχώρισε την απόδοση της Ελλάδας μιλώντας μάλιστα ονομαστικά για τον διευθύνοντα σύμβουλο Μιχάλη Τσαμάζ.

«Αυτή η ανάπτυξη (στην Ευρώπη) πραγματικά βασίζεται σε όλες μας τις δραστηριότητες, αλλά για να είναι ειλικρινής νομίζω ότι πρέπει να ξεχωρίσουμε την Ελληνική Ομάδα. Η ομάδα γύρω από τον Μιχάλη Τσαμάζ έδωσε και πάλι εξαιρετικά αποτελέσματα στο Γ’ τρίμηνο. Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν και στο μέλλον», ανέφερε ο Dr Christian Illek.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του Q&A session, τέθηκε το εξής ερώτημα: «υπήρξαν δύο δημοσιεύματα τον περασμένο μήνα, το ένα σχετικά με την T-Systems και το άλλο σχετικά με τον ΟΤΕ για διαφορετικές ανανεώσεις συμβολαίων ή για πρόωρη λήξη συμβάσεων διευθυντικών στελεχών. Και ειδικά για την T-Systems, δεδομένης της αστάθειας, ήθελα να δω αν μπορείτε να μας διαβεβαιώσετε ότι δεν υπάρχει τίποτα για οποίο πρέπει να ανησυχούμε, λόγω των επιχειρησιακών προοπτικών και όσον αφορά στον ΟΤΕ, αν υπάρχει τίποτα στη Ρουμανία που πρέπει να περιμένουμε γι’ αυτό».

Ο Μιχάλης Τσαμάζ και η ομάδα του αποδίδουν πολύ αξιόπιστα

Στην ερώτηση απάντησε ο Dr Christian Illek λέγοντας «για να είμαστε ειλικρινείς, γνωρίζουμε αυτές τις φήμες. Πρόκειται για «κουτσομπολιό», αλλά δεν υπάρχει καμία βάση πίσω από αυτό. Εξήρα τις επιδόσεις στην Ελλάδα σε αυτό το τρίμηνο ως εξαιρετικές και πράγματι είναι εξαιρετικές. Νομίζω ότι ο Μιχάλης και η ομάδα του αποδίδουν πολύ αξιόπιστα, πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και πιστεύουμε σε αυτόν, ότι η ομάδα θα κάνει το ίδιο και στο μέλλον».
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ