Περιμένει δεύτερο μωρό η Μέγκαν; - Οι ανησυχίες του Πρίγκιπα Χάρι που θα μεγαλώσει η οικογένεια (φώτο)

Η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται να δεχθεί νέο μέλος;

Έχουν περάσει μόλις έξι μήνες από τότε που η Μέγκαν Μαρκλ  έφερε στον κόσμο τον μικρό Άρτσι, αλλά μήπως ήρθε η ώρα , να υποδεχθεί μαζί με τον Πρίγκιπα Χάρι νέο μέλος στην οικογένεια; 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του βασιλικού ζευγαριού σε οικογένειες στρατιωτικών την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, ο Πρίγκιπας Χάρι φάνηκε προβληματισμένος σχετικά με το ζήτημα ενός ακόμα παιδιού αφού ρωτούσε τους γονείς, πώς είναι τα πράγματα όταν έρχεται ένα δεύτερο μωρό.

Πρίγκιπας Χάρι φάνηκε να ενδιαφέρεται πολύ να μάθει πως είναι τα πράγματα όταν έρχεται στην οικογένεια ένα δεύτερο παιδί και ρωτούσε εμάς που έχουμε δύο παιδιά", δήλωσε η Susie Stringfellow στο Forces Network.

"Όλοι προσπαθήσαμε να τον ενθαρρύνουμε να αποκτήσει  ένα δεύτερο μωρό", συμπλήρωσε.

Οι φήμες για μια δεύτερη εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Σάσεξ έχουν φουντώσει. Το καλοκαίρι ο Χάρι δήλωνε ότι θέλει να αποκτήσει δύο παιδιά "maximum" , σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τον πλανήτη.

Οι υπεύθυνοι στοιχημάτων από την άλλη πλευρά είναι τόσο σίγουροι ότι μέσα στο 2019 θα ανακοινωθεί και δεύτερη εγκυμοσύνη της Μέγκαν που λένε ότι απλά θα πρέπει να ποντάρετε σε αυτό και θα κερδίσετε.

"Οι πιθανότητες ο Δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ να ανακοινώσουν την "καλή είδηση" , σύντομα είναι τόσες πολλές που τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά", αναφέρει μια δήλωση στο bookmakers.tv. 

Οι πιο πολλοί στοιχηματίζουν ότι σύντομα η βασιλική οικογένεια θα ανακοινώσει την άφιξη νέου μέλους. 

Στο μεταξύ υπάρχουν αναφορές ότι η Μέγκαν θα υποδεχθεί το δεύτερο μωρό της στις ΗΠΑ.

Το βασιλικό ζευγάρι σχεδιάζει έξι εβδομάδες μακριά από τα βασιλικά καθήκοντα και διακοπές μαζί με τον Άρτσι αυτό το μήνα.

 «Ο Δούκας και η Δούκισσα έχουν ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα , με πολλές υποχρεώσεις μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου,  αλλά μετά από το οποίο θα πάρουν κάποιο πολύ απαραίτητο οικογενειακό διάλειμμα », δήλωσε μια βασιλική πηγή στους Sunday Times, αναφέρει το Cosmopolitan.

Και προφανώς σκέφτονται κάτι περισσότερο από μια απλή επίσκεψη στη γενέτειρα της Μέγκαν. Μια άλλη βασιλική πηγή δήλωσε στη The Sun: "Υπάρχει μια κοινή αποδοχή ότι τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά για το Χάρι και τη Μέγκαν στο Ουίσδορ. Έτσι το ζευγάρι σκέφτεται να αποκτήσει μια "δεύτερη βάση" στις ΗΠΑ.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ