Με.... φρίκη από τη Ρωσία: Βίντεο δείχνει την τρομακτική στιγμή που ο διάσημος ιστορικός Όλεγκ Σοκόλοφ πετά τα μέλη της ερωμένης του στο ποτάμι

Σοκάρει το βίντεο

Ένα βίντεο που φέρεται να δείχνει τον διάσημο ιστορικό Όλεγκ Σοκόλοφ τη στιγμή που πετά τα μέλη της ερωμένης του στο ποτάμι , αφού πρώτα την δολοφόνησε στο σπίτι του, έφερε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV σύμφωνα με την Daily Mail.

O 63χρονος καθηγητής  Ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και ειδικός στον Ναπολέοντα, παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την 24χρονη ερωμένη του Αναστάσια Γιεστσένκο και διαμέλισε το σώμα της.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Σοκόλοφ πέταξε τα μέλη του σώματος της ερωμένης του στον ποταμό Moyka της Αγίας Πετρούπολης και στη συνέχεια έπεσε μεθυσμένος στο νερό.

Ανασύρθηκε μεθυσμένος από τον ποταμό Μόικα έχοντας στο σακίδιό του δύο κομμένα χέρια και ένα πιστόλι κρότου. Στην αστυνομία ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την παλιά του φοιτήτρια Αναστάζια Γετσένσκο, 24 ετών, με την οποία μοιραζόταν την ζωή του. 

Ο καθηγητής ισχυρίστηκε προέβη στην πράξη αυτή έπειτα από καυγά μαζί της. «Το τελευταίο διάστημα οι αντιδράσεις της ήταν φοβερές σε σχέση με τα παιδιά μου. Με το που τα ανέφερα άρχισε εξοργίζεται. Στην συνέχεια χάσαμε τον έλεγχο», δήλωσε ο Σοκολόφ.

Ο Σεργκέι Ετσένκο, αδελφός του θύματος, δήλωσε ότι είχε τηλεφωνηθεί με την αδελφή του λίγη ώρα πριν από την δολοφονία της και ότι «κίνητρο του εγκλήματος είναι η ζήλεια».

«Του είπε ότι είχε πάει στην γιορτή ενός φοιτητή φίλου της. Την έδειρε, ωστόσο εκείνη βγήκε από το σπίτι και έπειτα επέστρεψε...», διηγήθηκε ο αδελφός της στην ιστοσελίδα RBK.

Ο επιφανής ιστορικός ομολόγησε  ότι πυροβόλησε την 24χρονη ερωμένη του τέσσερις φορές με τουφέκι μικρού διαμετρήματος. Παράλληλα ο Σοκολόφ χαρακτήρισε δίκαιο το αίτημα της ανάκρισης να τεθεί υπό κράτηση. «Το αίτημα του ανακριτή είναι δίκαιο. Συμφωνώ. Μετανοώ» δήλωσε.



Ο Σοκολόφ έκλαψε τρεις φορές στον χώρο του δικαστηρίου. Την πρώτη μπροστά στις κάμερες και δύο φορές κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, με αποτέλεσμα ο δικηγόρος του να ζητήσει διακοπή για να συνέλθει ο πελάτης του.

Το δικαστήριο Οκτιάμπρσκι της Αγίας Πετρούπολης με απόφαση του έδωσε εντολή να τεθεί υπό κράτηση ο Ρώσος ιστορικός έως τις 8 Ιανουαρίου του 2020.

Δύτες ανέσυραν από το ποτάμι τα μέλη της άτυχης φοιτήτριας

Δύτες ανέσυραν από ποταμό στην περιοχή Κίροφσκι της Αγίας Πετρούπολης ένα δέμα με μέλη του τεμαχισμένου σώματος της 24χρονης φοιτήτριας Αναστάσια Γιεστσένκο .

Οι δύτες αναζητούσαν τα ευρήματα αυτά από το Σάββατο, όταν ο Σοκολόφ συνελήφθη στην όχθη του ποταμού Μόικα.

Οι ανακριτές εκτιμούν ότι ο Σοκολόφ σκότωσε την Γεστσένκο στις 7 Νοεμβρίου μετά από καυγά και εν συνεχεία τεμάχισε το πτώμα της, μέρη του οποίου επιχείρησε να ρίξει στο ποτάμι Μόϊκα.

Το βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail πιστεύεται ότι δείχνει τον 63χρονο να πετά τρία πακέτα στα παγωμένα νερά του ποταμού, κοντά στο σπίτι του, ενώ ένας ποδηλάτης περνά κάποια στιγμή δίπλα του ανυποψίαστος.

Όταν επέστρεψε για να ξεφορτωθεί και τα υπόλοιπα «πακέτα», ο καθηγηγής φέρεται να γλίστρησε και να έπεσε μέσα στον ποταμό, με βάση τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία εντόπισε το αποκεφαλισμένο πτώμα της γυναίκας και ένα ματωμένο πριόνι στο σπίτι του Σοκολόφ.  

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ