Κρίστι Τέρλινγκτον: Μία από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου - Top Model των 90'ς σε τρυφερή αγκαλιά με τη μαμά της (φώτο)

Μαμά και κόρη ταξιδεύουν μαζί

Το πρόσωπο της είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στη βιομηχανία της μόδας. Από τα 14 χρόνια της που ξεκίνησε τη μεγάλη της καριέρα στο modeling μέχρι τη στιγμή που αποσύρθηκε - πολλά χρόνια μετά- η Κρίστι Τέρλινγκτον περπάτησε στις πασαρέλες των πιο διάσημων σχεδιαστών , φωτογραφήθηκε για τα πιο μεγάλα περιοδικά μόδας παγκοσμίως και έγινε το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες μεγάλων οίκων καλλυντικών.

Σήμερα στα 50 της  απολαμβάνει μία ήρεμη ζωή , δραστηριοποιείται σε θέματα που αφορούν τις γυναίκες, συμμετέχει ενεργά σε οργανισμούς για τη γυναικεία μητρότητα και... ταξιδεύει με τη μαμά της.

Η πρώην αεροσυνοδός Μαρία - Ελίζαμπεθ Τέρλινγκτον είναι τόσο όμορφη όσο και η Κρίστι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

As our travels together come to an end today, mom and I wish you health and happiness from la playa en El Salvador. #Lalibertad ?? #Thisis80

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christy Turlington Burns (@cturlington) στις

Μαμά και κόρη επισκέφτηκαν το Ελ Σαλβαδόρ - που είναι ο τόπος καταγωγής της μαμάς- και ποζάρουν αγκαλιασμένες,

"Καθώς τα ταξίδια μας τελειώνουν σήμερα , η μαμά μου κι εγώ σας ευχόμαστε, υγεία και ευτυχία από το Ελ Σαλβαδόρ", έγραψε η Κρίστι Τέρλινγκτον στη λεζάντα της υπέροχης φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ