John Legend: Ένας "θρύλος" ο πιο σέξι άντρας για το 2019- "Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα" λέει η σύζυγος Chrissy Teigen που τον "τρολάρει" (φώτο-βίντεο)

Ο νεότερος καλλιτέχνης στον κόσμο που κέρδισε Emmy , Grammy & Όσκαρ, είναι ο "θρύλος" που έγινε ο πιο σέξι άντρας του κόσμου για το 2019.

Είναι ο νεότερος καλλιτέχνης στον κόσμο που κέρδισε βραβείο Emmy, Grammy, Oscar και Tony , και πρώτος Αφροαμερικάνος που κέρδισε και τα τέσσερα. Ο John Legend και η σύζυγος του , το γνωστό μοντέλο Chrissy Teigen, είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του κόσμου.

Τώρα ο τραγουδιστής του "All of Me" , αναδείχθηκε  ο πιο σέξι εν ζωή άντρας για το 2019, στον διαγωνισμό "Sexiest Man Alive" που διοργανώνεται από το περιοδικό People. O διάσημος τραγουδιστής "εκθρόνισε" Idris Elba, που πήρε τον αντίστοιχο τίτλο πέρισι και όπως αναφέρει το People στο twitter "αισθάνεται λίγο αμήχανα γι' αυτό".

 

 

Ο ίδιος όταν έμαθε πως πέτυχε αυτή τη διάκριση είπε: «Ενθουσιάστηκα αλλά φοβήθηκα κιόλας, επειδή η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Όλοι θα θέλουν να δουν αν όντως είμαι τόσο σέξι για να κατέχω αυτόν τον τίτλο. Έρχομαι επίσης μετά τον Idris Elba, κάτι που δεν είναι δίκαιο».

Πέρυσι, ο Legend έγινε ένας από τους νεότερους ανθρώπους που κέρδισαν τους Emmy, Grammy, Oscar και Tony . Μόνο 14 άλλοι καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, έχουν πετύχει αυτό το κατόρθωμα, ανάμεσα τους , οι θρυλικοί  , Audrey Hepburn, Mel Brooks και Whoopi Goldberg.

Από το 1984, το περιοδικό People στις ΗΠΑ κάθε χρόνο απονέμει σε ένα διάσημο άνδρα τον τίτλο του Sexiest Man Alive , Ο πρώτος που κατέκτησε τον τίτλο είναι ο Μελ Γκίπσον.

Chrissy Teigen: Το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα"

Η Chrissy Teigen φαίνεται ότι ήταν έτοιμη για τον νέο θρίαμβο του συζύγου της. Μόλις ανακοινώθηκε την Τρίτη ότι ο John Legend είναι ο πιο σέξι άντρας για το 2019, έγραψε στο twiiter. "Το μυστικό μου φανερώθηκε. Το όνειρο μου να είμαι παντρεμένη με τον πιο σέξι άντρα του κόσμου έγινε πραγματικότητα. Τι τιμή!"

 

 

Σε άλλη ανάρτηση νωρίτερα έγραψε: "¨Ανυπομονώ για τη στιγμή που το "People" θα ανακοινώσει ότι ο John είναι ο πιο σέξι άντρας του κόσμου. Θα είναι το χριστουγεννιάτικο μου κύπελο  Starbucks

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ