O Πρίγκιπας Κάρολος έχει γενέθλια & οι γιοι του του εύχονται με σπάνια οικογενειακά "κλικ" - "Τα σπάει" η ασπρόμαυρη φωτό του Χάρι με τον Άρτσι (φώτο)

Ποια από τις δύο αναρτήσεις "κέρδισε"; 

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου ο Πρίγκιπας Κάρολος γιόρτασε τα 71α γενέθλια του και οι γιοι του Πρίγκιπας Χάρι και Πρίγκιπας Ουίλιαμ έσπευσαν να του δώσουν τις ευχές τους μέσα από τα social media, δημοσιεύοντας σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες.

Ο Δούκας του Σάσεξ, που πριν από λίγους μήνες έγινε κι αυτός μπαμπάς, ευχήθηκε στον πατέρα του με μια σπάνια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον γιο του Άρτσι που "έριξε" το Instagram.

Η  ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 6 Ιουλίου στη βάφτιση του μικρού Άρτσι, δείχνει τον Πρίγκιπα Χάρι με τον γιο του στην αγκαλιά του , ενώ ο Πρίγκιπας Κάρολος κοιτάζει τρυφερά το μωρό χαμογελαστός.

Το γλυκό οικογενειακό στιγμιότυπο , συγκίνησε τους ακόλουθους της σελίδας που έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτηση.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to His Royal Highness The Prince of Wales - Sir, Pa, Grandpa! ? Photo credit: Chris Allerton © SussexRoyal

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις

 

Ευτυχισμένα γενέθλια στην εξοχότητα του τον Πρίγκιπα της Ουαλίας", έγραψε ο Χάρι στη λεζάντα και συμπλήρωσε με τρυφερότητα "Υγ Σερ - παπού".

Στιγμές από το οικογενειακό άλμπουμ

Με μία σειρά από σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες επέλεξε ο Πρίγκιπας Ουλίαμ να ευχηθεί στον πατέρα του. Στην πρώτη φωτογραφία η Κέιτ Μίντλετον κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό πρίγκιπα Λούις , όταν ήταν ενός έτους και ο "παπούς Κάρολος" του κρατά τρυφερά το χέρι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Wishing a very happy Birthday to The Prince of Wales! ? @chrisjacksongetty / PA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kensington Palace (@kensingtonroyal) στις

Στη δεύτερη είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος με χαμογελάει δίπλα στον γιο του Ουίλιαμ, εγώ στην τρίτη ο Πρίγκιπας της Ουαλίας γελά χαλαρά και αστειεύεται με τους δύο γιους του.

"Ευχόμαστε πολύ ευτυχισμένα γενέθλια στον Πρίγκιπα της Ουαλίας", έγραφε η λεζάντα

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ