Το brand Parthenis μετατρέπει τη σκηνή του Fuzz στο πιο ανατρεπτικό Fashion Gig της χρονιάς!

Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ο οίκος Parthenis έκλεισε την αυλαία του 26ου ΑXDW απογειώνοντας τη συλλογή Φθινόπωρο- Χειμώνας 19-20 με ένα φαντασμαγορικό Fashion Gig του συγκροτήματος CHICKN.

To Fuzz club μεταμορφώθηκε σ’ ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό, όπου τα μοντέλα σε ρόλο groupies πραγματοποίησαν ένα μοναδικό dance performance πάνω στη σκηνή ξεσηκώνοντας τους παρευρισκόμενους και αναδεικνύοντας τις δημιουργίες Parthenis με χορευτικές κινήσεις.

Σε αυτό το ξεχωριστό show πρωταγωνίστησαν τα τολμηρά ντραπαρίσματα, τα stretchy leathers και οι μεταλλικές υφές όπου μπλέχθηκαν με κλασσικές αναφορές και μινιμαλιστικές ημιδιαφάνειες, δημιουργώντας μια μυστηριώδη digital-age αισθητική με ένα retro-modern ύφος. Η νέα συλλογή Parthenis χαρακτηρίζεται από απαλές και ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις με το λαδί και το μπεζ άλλοτε σε πιο γλυκούς και άλλοτε σε πιο off-white τόνους να κυριαρχούν και να εναρμονίζονται με ιδιαίτερες βελούδινες, σατέν και ponyskin υφές.

Το fashion gig συντρόφευσε η fashionable μπύρα 1664 Blanc, με δροσιστική και υπέροχη φρουτώδη γεύση που εκπλήσσει με το αρωματικό και ανάλαφρο προφίλ της. Από την ξεχωριστή αυτή βραδιά μόδας δε θα μπορούσε να λείπει και το Schweppes προσφέροντας ανθρακούχα αναψυκτικά με δροσερές γεύσεις από πορτοκάλι, λεμόνι και pink grapefruit.

Η εταιρεία Envie με τα κομψά και μοντέρνα σχέδια στα παπούτσια ολοκλήρωσε το look των μοντέλων και πρόσφερε άνεση και στυλ στην performance επί σκηνής.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Freddy Kalobratso με τη σχολή του Freddy Make Up Stage δίνοντας μια extra λάμψη στην διαχρονική κομψότητα του οίκου Parthenis ενώ περιποιήθηκε  τα κορίτσια και τα αγόρια πριν την εμφάνιση τους με προιόντα της σειράς Eva Belle από την Intermed.

προϊόντα  Tresemme σύμμαχος της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης, χρησιμοποιήθηκαν αποκλειστικά για το hairstyling των μοντέλων της επίδειξης, το οποίο επιμελήθηκε η σχολή Διαμαντόπουλος.

Η συλλογή διατίθεται στα καταστήματα Parthenis και στο e-shop www.orsalia-parthenis.gr

Συντελεστές:

  • Direction: Antonios Spathas
  • Styling: Άννα Zinchenko
  • Make up: Freddy Make up Stage
  • Hair: Tresemme με την επιμέλεια της Σχολής Διαμαντόπουλος 
  • Live Music: CHICKN
  • Music curation: Παντελής Γκουδής
  • PR & Communication: Plus More 360°
  • Production: Athens Xclusive Designers Week

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ