Σέρρες: Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του 9χρονου - "Άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού" (φώτο)

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του τραυματισμένου αγοριού

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών από περιστατικό επίθεσης τριών δεσποζόμενων σκύλων σε 9χρονο μαθητή του 6ου Δημοτικού Σχολείου των Σερρών.

Ο μαθητής επέστρεφε από το σχολείο τη στιγμή που δέχθηκε επίθεση με τη μητέρα του να ακούει τις φωνές και να τρέχει να τον σώσει.

Οι σκύλοι ράτσας Cane Corso επιτέθηκαν στο παιδί λίγο έξω από την πόλη των Σερρών. Σύμφωνα με την αστυνομία ο γιος του 49χρονου ιδιοκτήτη των σκύλων, άνοιξε την πόρτα του κτήματος τους, με αποτέλεσμα τα σκυλιά να βγουν έξω και να δαγκώσουν τον εννιάχρονο που επέστρεφε εκείνη την ώρα από το σχολείο. 

 Το παιδί νοσηλεύεται με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και στο αριστερό του πόδι. Το infoserres.com, δημοσιεύει φωτογραφίες  του εννιάχρονου που δέχεται την φροντίδα των γιατρών ενώ συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του 9χρονου που μίλησε για όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια της, στον Alpha:

«Το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Και του λέει ο γιος του "μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου". Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξαν

Αυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά. Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου», λέει χαρακτηριστικά. 

«Το παιδί είναι πετσοκομμένο, πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά».

Το μικρό αγόρι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών και η οικογένειά του κατέθεσε μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη των σκύλων, που αρχικά συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας διοικητικό πρόστιμο, αναφέρει το infonews24

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ