"10" : Η νέα εκπομπή της Όλγας Τρέμη στην ΕΡΤ με τον Αντώνη Δελλατόλα & τον Ηλία Κανέλλη

Στις 18 Νοεμβρίου η πρεμιέρα

Η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στην ΕΡΤ. H νέα ενημερωτική εκπομπή  με τίτλο «10», που θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Νοεμβρίου, θα μεταδίδεται μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, στις 10 το βράδυ., όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του σταθμού.

Μαζί της, για 90 λεπτά, οι δημοσιογράφοι Αντώνης Δελλατόλας και Ηλίας Κανέλλης, συγκροτούν ένα πάνελ παρουσιαστών και σχολιαστών της επικαιρότητας που στοχεύει στην αντικειμενική παρουσίαση των κρίσιμων γεγονότων στη δημόσια τηλεόραση.

Η ίδια δηλώνει ότι είναι αποφασισμένη να εγγυηθεί την πολυφωνία σε μια «διαφορετική εκπομπή επικαιρότητας» – που άλλωστε αποτελεί και το πρώτο ουσιαστικό δείγμα γραφής της νέας διοίκησης Ζούλα – Γαμπρίτσιου στον ενημερωτικό τομέα της δημόσιας τηλεόρασης.

Έχοντας την εκτίμηση όλου του πολιτικού φάσματος για την ανεξαρτησία της γνώμης της και έχοντας υπηρετήσει με επιτυχία τη δημοσιογραφία από επιτελικές δημοσιογραφικές θέσεις σε όλα τα είδη των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης, η Όλγα Τρέμη βάζει ψηλά τον πήχυ στη νέα on camera πρόκληση της καριέρας της, που συνδέεται με την απόπειρα δημιουργίας αξιοπιστίας στη δημόσια τηλεόραση.

Πίσω από το πλατώ, η επιτελική ομάδα της γνωστής εταιρίας τηλεοπτικών παραγωγών Stefi, ένα έμπειρο δημιουργικό και τεχνικό επιτελείο της ΕΡΤ με επικεφαλής τη σκηνοθέτιδα Μαρία Ανδρεαδέλη, οι δημοσιογράφοι Νικόλ Λειβαδάρη (Αρχισυντάκτις)  Κατερίνα Γαλανού (η οποία θα συμμετέχει και στο πάνελ) και οι ρεπόρτερς Κατερίνα Πλατή, Στέλιος Σαρέσκος και Ευελίνα Μπουλούτσου, συμπληρώνουν τη δυναμική σύνθεση του «10».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ