Η γκαρνταρόμπα της Βασίλισσας Λετίσια της Ισπανίας στο ταξίδι της στην Κούβα - Σικ & μεσάτα σύνολα (φώτο)

Εκθαμβωτική με τρεις διαφορετικές κομψές εμφανίσεις την ίδια μέρα

Η βασίλισσα Λετίσια και ο σύζυγος της Βασιλιάς Φελλίπε της Ισπανίας βρέθηκαν στην Κούβα για επίσημη επίσκεψη, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 500 χρόνια της Αβάνας, Η 47χρονη μητέρα δύο κοριτσιών, που θεωρείται μία από τις πιο κομψές γαλαζοαίματες της Ευρώπης για τη δεύτερη μέρα του ταξιδιού της, επέλεξε γαλλικές φίρμες για τις δύο από τις τρεις εμφανίσεις της.

Ο Πρόεδρος της Κούβας  Miguel Diaz-Canel  και η σύζυγος του  Lis Cuesta,. ξενάγησαν το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας στο "Palacio de los Capitanes Generales", ένα ιστορικό κτήριο του 18ου αι. στο οποίο στεγάζεται το μουσείο της πόλης, αναφέρει η Paris Match.

Στην ξενάγηση αυτή η Λετίσια φόρεσε ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα από οργάντζα του γαλλικού οίκου Maje,  Τα μαλλιά της τα χτένισε σε ένα κομψό σινιόν, ενώ συμπλήρωσε την εμφάνιση της με διαμαντένια σκουλαρίκια

Νωρίτερα την ίδια μέρα η Λετίσια είχε πραγματοποιήσει άλλες δύο κομψές εμφανίσεις. Το πρωί για να επισκεφτεί την παλιά πόλη φόρεσε λευκό , μεσάτο καλοκαιρινό φόρεμα του Ισπανού σχεδιαστή Adolfo Dominguez.

Ενώ αργότερα για να επισκεφτεί  το Gran Teatro στην Αβάνα , όπου συνομίλησε με μέλη της ισπανικής κοινότητας που ζει στην Κούβα, φόρεσε ένα υπέρκομψο μίνι φόρεμα στο χρώμα της μέντας , με λευκές λεπτομέρειες στο γιακά.

Το υπέροχο φόρεμα της , το οποίο συνδύασε με γόβες στο ίδιο χρώμα , είχε την υπογραφή του οίκου Nina Ricci

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ