Θέλεις εμφάνιση πριγκίπισσας; - Δες στο βίντεο πως θα φτιάξεις βήμα-βήμα το εντυπωσιακό σινιόν της Κέιτ Μίντλετον

Φτιάξε στο σπίτι το κομψό σινιόν της Δούκισσας του Κέιμπριτζ

Η Κέιτ Μίντλετον είναι μία πριγκίπισσα που προσέχει πολύ την εμφάνιση της. Ένα από τα χαρακτηριστικά της κομψότητας της, είναι τα πάντα άψογα χτενισμένα μαλλιά της.

Ανάμεσα στα χτενίσματα που επιλέγει η Δούκισσσα του Κέιμπριτζ είναι το χαρακτηριστικό κομψό σινιόν με το οποίο εμφανίζεται στις επίσημες περιστάσεις.

Το γαλλικό Elle ζήτησε από την ειδική στα μαλλιά    blogger Daphne να δείξει πως μπορούμε να φτιάξουμε στο σπίτι το σινιόν της Κέιτ Μίντλετον.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε βήμα- βήμα τι πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε τέλεια. Η Daphne δείχνει αναλυτικά το κάθε στάδιο του χτενίσματος.

 

Πρώτα ισιώνετε τα μαλλιά σας. Στη συνέχεια ξεχωρίζετε δύο τούφες στην κορυφή του κεφαλιού και τις κρεπάρετε για να πάρουν τα μαλλιά όγκο. 

Βουρτζίζετε τα μαλλιά σας και κρατάτε δύο τούφες μπροστά ελεύθερες ενώ τα υπόλοιπα με ένα λάστιχο τα κάνετε χαμηλή αλογοουρά.

Ξεχωρίζετε μία-μία μικρές τούφες από την αλογοουρά και τις μαζεύετε σε στρογγυλό κότσο.

Όταν τελειώσουν οι τούφες πίσω, χρησιμοποιώντας φουρκέτες μαζεύετε τις τούφες που έχετε αφήσει μπροστά πάνω από τον κότσο που φτιάξατε.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ