Ένας μικρός Αϊνστάιν: Ο ιδιοφυής Laurent Simons τελειώνει το πανεπιστήμιο & ετοιμάζεται για το διδακτορικό του - Είναι μόλις 9 ετών! (φώτο-βίντεο)

Οι καθηγητές του πανεπιστημίου τον χαρακτηρίζουν "απλά διάνοια"

Ένα παιδί θαύμα από το Βέλγιο είναι έτοιμο να αποκτήσει πτυχίο πανεπιστημίου. Είναι μόλις εννέα ετών. Ο ιδιοφυής μικρός κύριος Laurent Simons σπουδάζει “Ηλεκτρολογική μηχανική” στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Αϊντχόβεν (TUE) – ένα δύσκολο μάθημα ακόμα και για φοιτητές μέσης ηλικίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Busy Week With Interviews!! Building Up The Pressure! Soon Gigantic News!!☄️?Be Prepared!!#laurentsimons #tue #giganticplans #tictactictac

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laurent Simons (@laurent_simons) στις

 

 Το προσωπικό του πανεπιστημίου τον περιγράφει απλά ως “διάνοια”. Ο Lauren θα ολοκληρώσει τις σπουδές του τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια “σχεδιάζει να ξεκινήσει ένα διδακτορικό πρόγραμμα ηλεκτρολόγων μηχανικών, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει στην ιατρική”, είπε ο πατέρας του στο CNN.

Οι γονείς του Lydia and Alexander Simons,δήλωσαν ότι θεωρούσαν ότι οι παππούδες του Lauren ήταν υπερβολικοί όταν έλεγαν ότι ο μικρός "έχει το χάρισμα" , αλλά οι δάσκαλοι του σύντομα συμφώνησαν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Real ‘Brabants Worstenbroodje’! Just Wanted To See Where All The Fuzz Is About! ? ? Tasty!! #laurentsimons #brabantsworstenbroodje #streekproduct #brabant #thenetherlands #picoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laurent Simons (@laurent_simons) στις

 

“Παρατήρησαν κάτι πολύ ξεχωριστό για τον Laurent”, δήλωσε η Lydia, η μητέρα του. Ο Laurent πέρασε από πολλά tests, καθώς οι εκπαιδευτικοί προσπάθησαν να εξαντλήσουν την έκταση των ταλέντων του. “Μας είπαν ότι είναι σαν ένα σφουγγάρι”, δήλωσε ο Alexander, ο πατέρας του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet The Soccer World Champions 2019, 2018,...!! ❤️?#laurentsimons #soccer #robots #engineering #fun #picoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laurent Simons (@laurent_simons) στις

 

Ενώ ο Laurent προέρχεται από μια οικογένεια γιατρών, οι γονείς του δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής καμία εξήγηση για το γιατί το παιδί τους είναι τόσο ικανό να μαθαίνει τόσο γρήγορα.

Αλλά η Lydia έχει τη δική της θεωρία: "Έτρωγα πολλά ψάρια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης", λέει αστειεύομενη.

Το TUE έχει επιτρέψει στον Laurent να ολοκληρώσει την πορεία του ταχύτερα από τους άλλους μαθητές. “Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο”, δήλωσε ο Sjoerd Hulshof, εκπαιδευτικός διευθυντής του πτυχίου TUE στην ηλεκτρολογία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just Hanging Out... ✌️#laurentsimons #picoftheday #summeriscoming #wheneverwhatever

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laurent Simons (@laurent_simons) στις

 

Οι καθηγητές του έχουν μείνει άναυδοι με την πρόοδο του μικρού αγοριού. “Ο Laurent είναι ο γρηγορότερος μαθητής που είχαμε ποτέ”, είπε. “Δεν είναι μόνο έξυπνος αλλά και πολύ συμπαθητικός.

”Η πρόοδός του δεν έχει περάσει απαρατήρητη και είναι ήδη αναγνωρισμένη από πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.” “Ειδικοί φοιτητές είναι ικανοί να το κάνουν αυτό και να μπορούν να οργανώσουν ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα.

Με τον ίδιο τρόπο βοηθάμε τους μαθητές που συμμετέχουν σε κάποια αθλητική ομάδα.”

Ωστόσο, οι γονείς του δεν θέλουν το παιδί τους να χάσει την παιδικότητά του, γι’αυτό είναι πολύ προσεκτικοί με τις δραστηριότητες του.

 

 

«Δεν θέλουμε να γίνει πολύ σοβαρός, κάνει ό,τι του αρέσει», είπε ο πατέρας του. «Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στο να είσαι παιδί και τα ταλέντα του». Ο Laurent συνηθίζει να παίζει με τον σκύλο του Sammy, αλλά και με το τηλέφωνό του, όπως και πολλοί νέοι.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summervibes!! ? ?Beachclub Season Finally Started!!! Marbella Rocks!!! ?#laurentsimons #Marbs #marbella #summervibes #oceanclub #oceanclubmarbella #fun #picoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laurent Simons (@laurent_simons) στις

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο μικρός Laurent που έχει δείκτη IQ 145, τελείωσε το λύκειο στην ηλικία των 8 ετών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ