Ιταλία: Αγριογούρουνα "ρούφηξαν" κοκαΐνη αξίας 19.800 ευρώ -Παραπονέθηκαν οι έμποροι που τους παρακολουθούσε η Αστυνομία    

Κάποιοι γκάνγκστερ έκρυψαν στο δάσος της Τοσκάνης κοκαΐνη αξίας 19.800 ευρώ και οι αγριόχοιροι που βρέθηκαν εκεί τη βρήκαν και τη "ρούφηξαν".

Η αστυνομία που παρακολουθούσε τα τηλέφωνά των δραστών, τους άκουσε να διαμαρτύρονται για το αδικοχαμένο εμπόρευμά τους.

Οι άντρες (ένας Ιταλός και τρεις Αλβανοί) είχαν θάψει την κοκαΐνη σε βάζα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να την προστατεύσει από τους περίεργους χοίρους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες φαίνεται πως διακινούσαν κάθε μήνα περίπου 2 κιλα κοκαΐνης από την κοιλάδα Valdichiana σε μπαρ και κλαμπ στις πόλεις Αρέτσο και Σιένα, αναφέρει η Daily Mail.

Οι 4 άντρες χρησιμοποιούσαν έναν κώδικα για να αναφερθούν στα ναρκωτικά, ο οποίος εύκολα αποκρυπτογραφήθηκε από την αστυνομία και περιελάμβανε λέξεις όπως: «aperitivo, prosecco, vino και caffè».

Δύο οδηγήθηκαν στη φυλακή, ενώ οι άλλοι δύο τέθηκαν υπό κατ 'οίκον περιορισμό, σύμφωνα με την Toscana Media News.

Η ομάδα εμπορευόταν υψηλής καθαρότητας κοκαΐνη, την οποία χρέωναν 99 ευρώ το γραμμάριο.

Εκατομμύρια αγριόχοιροι εκτιμάται ότι ζουν στην Ιταλία ενώ κατηγορούνται για χιλιάδες τροχαία ή και καταστροφή καλλιεργειών και αμπελώνων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ